E-kirja

Lue tai kuuntele

Katariina Heikkilä - Punainen nyrkki maksuttomasti

Neljä kovia kokenutta naista ratkaisee Saintanian liittovaltion rauhan kohtalon. Sajira on sukuaan paennut toimittaja, Amina rikkaan perheen tytär, joka liittyy soturinunnien uskontokuntaan, Serra nuori ja perhettää vastaan kapinoiva karkuri ja Neanna yhtä aikaa menestyvä liikenainen ja kuuliainen vaimo. Kaikkien taustalla on kulttuuri, jossa avioliitto, mieluiten järjestetty, on naiselle ainoa kunniallinen tie eteenpäin.

Haurasta ja erisuhtaista, pitkien sotien repimää liittovaltiota pitää koossa uudenlaisen polttoaineen tuotanto, kuljetus ja jalostus. Kaksi heimoaluetta, yksi uskonnollinen tasavalta ja yksi maallinen saavat kukin oman osansa vauraudesta ja pysyvät hammasta purren yhdessä. Pako tarkoin varjellusta liittovaltion vankilasta syrjäseudulla, lähellä aineen tuotantolaitoksia, uhkaa paljastaa polttoaineen todellisen luonteen ja rikkoa rauhan.

Punainen nyrkki on romaani sodista ja vapaudenkaipuusta, oikeudesta ja syvästä kärsimyksestä.

Katariina Heikkilä (s. 1989) on merkittävä uusi ääni suomalaiseen kirjallisuuteen, hän osaa käyttää spekulatiivisen fiktion keinoja niiden parhaassa muodossa: kuvaamaan suuria ja monimutkaisia kysymyksiä ja tuomaan niihin uutta valoa. Punainen nyrkki on Heikkilän esikoisromaani.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katariina Heikkilä

Julkaistu

2019-01-11

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

249 sivua

Tietoa kirjasta Punainen nyrkki

Punainen nyrkki on kutkuttava sekä iloinen romaanit, mikä ei takuulla jätä ketään tylsistyneeksi. Kirjan tekijänä on ollut Katariina Heikkilä. Kyseinen GENRE on pituudeltaan 249 sivua, joten iloa riittää moneksi ajanjaksoksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka messissä vastaanotat lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella siellä missä ikinä liikutkaan eli se tekee matkasta kiinnostavamman. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2019-01-11 julkaisijan Aula & Co toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat uudenaikaisen keinon nautiskella kirjoista. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon hankit parhaan sovelluksen. Se tapahtuu suorittamalla 10 - 15€ kk-maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan äärettömän määrän kirjoja missä ikänään kuljetkaan. Jos vielä epäilet käyttäisitkö sinä palvelua, niin testaa sitä 2 viikon ajan.