Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Sofia Lundberg - Punainen osoitekirja maksuttomasti

90-vuotiaan Doriksen uskomattomat elämänvaiheet avautuvat vanhan punaisen osoitekirjan myötä. Tunteisiin vetoava kertomus hurmaa lukijat ympäri maailmaa.

Doris asuu yksin huoneistossaan Tukholmassa, ja hiljaisten päivien kulkua rytmittävät kotiavustajien käynnit ja Skype-puhelut sukulaistyttö Jennyn kanssa. Punaiseen, isältään 1928 saamaansa osoitekirjaan Doris on merkinnyt elämänsä tärkeät henkilöt.

Hän alkaa kirjoittaa kohtaamisistaan ja kokemuksistaan Jennylle. Doris on elänyt uskomattoman rikkaan ja järkyttävän elämän lähdettyään 13-vuotiaana maailmalle. Sille tielle hän jäi, ensin Tukholmaan, sitten Pariisiin ja New Yorkiin. Edessä oli työn ja sodan vuodet, rakkautta ja seikkailuja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sofia Lundberg

Julkaistu

2018-04-09

Lukija

Karoliina Kudjoi

Äänikirjan pituus

577 min

E-kirjan pituus

193 sivua

Tietoa kirjasta Punainen osoitekirja

Punainen osoitekirja on mielenkiintoinen sekä iloinen romaanit, mikä ei toden totta jätä varmasti vaisuksi. Tämän mahtavan teoksen on tehnyt Sofia Lundberg. Kyseinen romaanit pitää sisällään 193 sivua, joiden parissa iloita useampi ilta. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka myötä saat peräti 9:37:44 h. Äänikirja ei hillitse kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun kykenet lukemaan, puolestaan kykenet iloita kirjasta aina kun haluat kuten vaikka lenkillä. Tätä äänikirjaa lukee Karoliina Kudjoi. Kirja on julkaistu 2018-04-09 ja teoksen julkaisijana toimii Otava. E- ja äänikirjat jakavat mahtavan tavan nauttia jännittävistä kirjoista matkustaessa että kotona. Se koko homma sujuu mukavasti, kun omistat kännykän. Sitten kun tahdot mennä' kunnollisesti äänikirjojen pauloihin, niin sinun pitää suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 15e jolloin hyödynnettävänäsi on mahtava kokoelma erilaisia äänikirjoja. Parasta asiakkaalle on että, lähes kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat ilmaista ilmaisjaksoa ja näin voit vapaasti kokeilla kahden viikon ajan kirjoja sekä päättää onko ohjelma justiinsa sinulle kelpo.