E-kirja

Lue tai kuuntele

Kati Tervo - Punainen pata maksuttomasti

Munakello pärähtää. Syömään! Kati Tervon mehukkaissa kirjoituksissa höyry kohoaa kohti kattoa ja tuoksut herättävät ruokahalun.

Anopin käristys, sainttropezilainen leivonnainen ja täydellinen luumu- lammaspata. Kati Tervo tarjoilee ruokamuistoja ja makumatkoja huumorissa haudutettuna. Lukija pääsee testaamaan kirjailijan lempireseptejä. Ja kuten rakkaudessa myös ruuanlaitossa ajoitus on tärkeää: pitää olla nälkä, kun istutaan pöytään.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kati Tervo

Julkaistu

2019-04-08

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

102 sivua

Tietoa kirjasta Punainen pata

Kuuntele välittömästi touhukas romaanit Punainen pata, minkä kanssa vietät ainutlaatuisia tunteita. Tämän kirjan on kirjoittanut Kati Tervo. Punainen pata on pituudeltaan 102 sivua, eli näinollen hyvä pituus luettavaksi. Ethän kuitenkaan tyydy yksin e-kirjaan, vaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja voi olla kätevä konsti kuunnella kirjaa myös kun olet matkustamassa ja se saa lisäksi lenkistä ainutlaatuisemman. Kirjan lukee tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Otava 2019-04-08. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle aivan uuden oven kirjojen pariin. Kun sinulla on puhelimesi mukana, niin sinulla on myöskin taskussasi lukemattomia eri kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on kivutonta äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Jos vielä epäilet käyttäisitkö kyseistä sovellusta, niin kokeile sitä samantien 2 viikon ajan.