E-kirja

Lue tai kuuntele

Anna-Kaari Hakkarainen - Purkaus maksuttomasti

Sovitaanko, ettei kumpikaan koskaan saa Vigdistä?

Purkaus on kuulas balladi jäätiköiltä, kertomus rakkaudesta, veljeydestä ja mahdottomista vaihtoehdoista.

Veljekset Kjarri ja Birk tapaavat rannalla yksinäisen tytön, Vigdiksen. Lunninhuutoja kaikuva kotisaari kasvattaa lapsista erottamattoman kolmikon, joka unelmoi yhteisestä elämästä aina ja ikuisesti. Kun lapsuus vaihtuu nuoruudeksi, rakkaus haluksi, toveruus rikkoutuu ja yksi heistä lähtee. Palatakseen takaisin samana päivänä kun vuosikymmenet hiljaa pysytellyt tulivuori alkaa purkautua.Runollisen kauniisti kirjoitettu kertomus kietoo kolmen ihmisen kohtaloon rakkauden ja kuoleman, idyllin ja sen särkymisen, mutta myös ilon, toivon ja tulevaisuudenuskon.

Anna-Kaari Hakkarainen on taiteen maisteri ja työskentelee toimittajana. Hän rakastaa jäätiköitä ja merta, harrastaa purjehdusta ja on asunut kuusi kuukautta Islannissa vuonna 2001. Purkaus on hänen toinen romaaninsa. Hakkarainen asuu Helsingissä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anna-Kaari Hakkarainen

Julkaistu

2014-02-11

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

147 sivua

Tietoa kirjasta Purkaus

Purkaus on häkellyttävä sekä iloinen romaanit, joka ei varmasti jätä yhtäkään kylmäksi. Kirjan kirjoitti Anna-Kaari Hakkarainen. Purkaus on pituudeltaan 147 sivua, siis hyvä pituus lukemiseen. Ethän missään nimessä tyydy pelkästään digitaaliseen kirjaan, yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on hyödyllinen tyyli nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, taksissa tai vaikka ulkoilemassa. Tämän äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Teos on julkaistu 2014-02-11 ja teoksen julkaisijana toimii Tammi. Pane alulle nyt äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen niin pääset iloitsemaan kirjoista täysin uudenaikaisella keinolla. Äänikirjojen käyttämiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon hankit haluamasi sovelluksen. Se kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 20e kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän määrän kirjoja missä koskaan liikut. Parasta käyttäjälle on että, lähimain kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat vapaata kokeilua jolloin pystyt vapaasti kokeilla parin viikon ajan kirjoja sekä valita onko sovellus justiinsa sinulle oikea.