E-kirja

Lue tai kuuntele

Albert Espinosa - Pyydä luokse sun maksuttomasti

Pyydä luokse sun on ensimmäinen Espinosalta suomennettu romaani. Hellyttävän absurdi pieni hyvän mielen tarina.

Jokaisella pariskunnalla on oma tapansa rakastaa, riidellä, antaa anteeksi ja syytellä toisiaan. Dani alkaa pohtia elämäänsä ja ihmissuhteiden vaikeutta, kun hänen avoliittonsa karahtaa karille. Hän lähtee Caprille, maagiselle saarelle jonne päätyi jo kerran nuoruudessaan.

Tarinassa palataan muistoihin ja taas takaisin. Muistot ovat Danille tärkeitä. Kääpiölle, joka jäi orvoksi jo lapsena, joutui koulukiusatuksi ja löysi sittemmin turvan elämän varrella kohtaamistaan ihmisistä.

Kirjailija Albert Espinosa eli poikkeuksellisen nuoruuden. Vaikeudet hän käänsi voitokseen ja täyttää kirjansa elämänilolla. Joukkoon hän ripottelee harmittomia viisauksia niin kuin timantteja poimittavaksi polunvarteen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Albert Espinosa

Julkaistu

2014-07-08

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

73 sivua

Tietoa kirjasta Pyydä luokse sun

Pyydä luokse sun on kutkuttava ja hauska romaanit, mikä ei takuulla jätä yhtäkään kylmäksi. Kirjan teki Albert Espinosa. Tästä kirjasta löytyy 73 sivua, joiden parissa voit viettää ainutkertaisia kokemuksia. Luettavan kirjan vierellä käsillä on lisäksi mainio äänikirja, jonka seassa vietät 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei rajoita lukijaansa nautiskelemaan kirjasta vain silloin kun onnistut lukemaan, sen sijaan pystyt nauttia kirjasta aina kun mielit kuten vaikka junassa. Tämän kirjan sinulle lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2014-07-08 julkaisijan Bazar toimesta. E- sekä äänikirjat tuottavat loistavan tavan iloita kiehtovista kirjoista matkustaessa tai kotona. Äänikirjojen käyttämiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit valitsemasi sovelluksen. Sovellukset toimivat kiinteällä kuukausimaksulla, jolla kykenet kuuntelemaan äärettömästi lukuisia äänikirjoja tai lukemaan parhaita digitaalisia kirjoja. Kun et ole takuuvarma onko tämän tyyppinen palvelu oikea sinulle, niin pystyt kokeilla valitsemaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.