E-kirja

Lue tai kuuntele

Joel Lehtonen - Rakastunut rampa maksuttomasti

Sakris Kukkelmanin elämä ei ole helppoa. Ikkunalaudalta lapsena pudonnut työläinen ei meinaa saada pysyvää työpaikkaa, liikkuminen on vaikeaa kyttyräselän ja jalkavamman takia, ja perheen perustaminen tuntuu kaukaiselta unelmalta. Kukkelmania pitävät käynnissä hänen voimakkaat kuvitelmansa aivan toisenlaisesta elämästä.

Kukkelman saa kuin saakin rakennustoimeksiannon pitkälle aikajaksolle. Samaan aikaan hän iskee silmänsä Sanelma Kinnuseen, irtolaisnaiseen. Sakris päättää, että tämä on hänen elämänsä nainen. Ehkä kuvitelmat eivät olleetkaan aivan perättömiä?

Joel Lehtosen klassikkoromaanin pohjalta julkaistiin vuonna 1975 samanniminen elokuva, jonka pääosassa nähdään Vesa-Matti Loiri. Joel Lehtonen (1881–1934) oli suomalainen kirjailija, toimittaja ja kääntäjä. Hänen tunnetuin teoksensa on "Putkinotko", joka on Savoon sijoittuva yhdenpäivänromaani. Lehtonen syntyi aviottomana poikana, ja äiti jätti Lehtosen huutolaislapseksi jo puolivuotiaana. Lehtosen onneksi koitui papinleski Augusta Wallenius, joka huusi Lehtosen itselleen, kun tuleva kirjailija oli neljävuotias.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Joel Lehtonen

Julkaistu

2020-06-05

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

149 sivua

Tietoa kirjasta Rakastunut rampa

Rakastunut rampa on kutkuttava sekä iloinen romaanit, joka ei varmasti jätä lukijaansa kylmäksi. Opuksen on kirjoittanut Joel Lehtonen. Kyseinen kirja on sivumäärältään 149 sivua, joten nautintoa piisaa muutamaksi ajanjaksoksi. Ethän silti jää vaan e-kirjaan, sen sijaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja ei estä nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sitä vastoin sinun on mahdollista nyt nautiskella kirjasta milloin mielit kuten ratikassa. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2020-06-05 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät uuden tavan iloita kirjoista. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin lataat sopivan äänikirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on ongelmatonta äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Parasta vierailijalle on että, lähes kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa joten kykenet rajoittamattomasti kokeilla kahden viikon ajan kirjoja sekä testata onko palvelu juuri sinulle sovelias.