E-kirja

Lue tai kuuntele

Penny Jordan - Rakas velvollisuus maksuttomasti

Rakas velvollisuus

Santinan prinsessa Sophia karkaa skandaalinkäryisesti veljensä kihlajaisista, kun kuningas julkistaa juhlassa hänen oman kihlauksensa. Sophia ei näytä arvostavan järjestettyä avioliittoaan... vaan livistää näyttämöltä Nailpurin maharadzan yksityiskoneella!

Karismaattista maharadzaa lähellä olevan henkilökuntalähteen mukaan pari vietti villin yön ennen saapumistaan Mumbain salamavalojen välkkeeseen...

Santinan kuningasperhe ei kaipaa skandaalia juuri nyt – voisikohan maharadzan suostutella ottamaan Santinan karanneen prinsessan vaimokseen?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Penny Jordan

Julkaistu

2013-12-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

104 sivua

Tietoa kirjasta Rakas velvollisuus

Jännittävä Rakas velvollisuus on uskomaton romaanit, mitä kuunneltaessa vuorokaudenaika karkkoaa täydellisesti. Teoksen tekijänä on ollut Penny Jordan. Kyseinen romaanit pitää sisällään 104 sivua, joiden kanssa olla jopa useampi hetki. Älä siitä huolimatta rajoitu vaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa saattaa kuunnella ihan siellä missä milloinkin liikut joten se tekee matkasta kiintoisamman. Kyseisen äänikirjan lukija on tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Harlequin 2013-12-01. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan kokonaan tuoreen tavan nauttia kirjoista. Jos sinulla on kännykkäsi mukanasi, niin sinulla on taskussasi tuhansia kirjoja. Suorittamalla kuukausimaksun vapautat oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat sinun elämässäsi. Jos et ole varma onko tämän vertainen sovellus hyvä sinulle, niin kykenet yrittää tahtomaasi sovellusta sitoutumatta 2 viikon ajan.