E-kirja

Lue tai kuuntele

Henrik Ibsen - Rakentaja Solness maksuttomasti

Halvard Solness on keski-ikäinen rakennusalan ammattilainen, jolla menee päällisin puolin hyvin. Solnessilla on vaimo, ja hän on vakiinnuttanut jalansijansa yhtenä kaupunkinsa menestyneimmistä arkkitehdeistä. Tasapaino kuitenkin järkkyy, kun kuvioihin astuu nuori viettelevä nainen, Hilda Wangel.

Wangelista tulee Solnessin taloudenhoitaja, ja heistä tulee Solnessin kanssa nopeasti läheisiä. Wangel tukee Solnessin uraa, ja kannustaa tätä myös silloin, kun korkeanpaikankammoinen Solness harkitsee kiipeämistä rakentamaansa torniin. Solness rohkaistuukin yrittämään, mutta pian tapahtumat saavat yllättävän käänteen.
Norjalainen Henrik Ibsen (1828‒1906) on yksi modernin näytelmäkirjallisuuden esikuvista. Ibsenin näytelmien realistista näkökulmaa pidettiin teosten ilmestymisaikana jopa skandaalimaisena. Ibsen otti näytelmillään kantaa muun muassa perhe-elämän ongelmiin ja naisten asemaan. Näytelmien lisäksi Ibsenin tuotantoon kuuluu myös runoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Henrik Ibsen

Julkaistu

2020-06-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

72 sivua

Tietoa kirjasta Rakentaja Solness

Rakentaja Solness on kutkuttava ja kiintoisa romaanit, joka ei jätä missään nimessä vaisuksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Henrik Ibsen. Rakentaja Solness on pituudeltaan 72 sivua, siis oikein sopiva pituus lukemiseen. Luettavan kirjan lisänä tarjolla on lisäksi mahtava äänikirja, minkä kanssa vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella juuri siellä missä ikinä menet eli se tekee matkasta kuin matkasta mielenkiintoisemman. Kirjan vetoavana kertojana toimii tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Saga Egmont 2020-06-01. Käynnistä oitis äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin perehtyminen niin kykenet iloitsemaan kirjoista aivan uudenaikaisella tavalla. Tämä kaikki toimii mutkattomasti, mikäli omistat puhelimen. Kun haluat mennä' kunnollisesti e-kirjojen todellisuuteen, sinun pitää vain tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 15€ niin käytössäsi on iso kokoelma omalaatuisia äänikirjoja. Useat palveluista antaa kanssa veloituksettoman ilmaisjakson, tällä tavalla voit sitoutumattomasti tutkia sovellusta ilman maksuja*.