E-kirja

Lue tai kuuntele

Anja Snellman - Rakkauden maanosat maksuttomasti

Rakkauden maanosat on vahvasti omakohtainen kuvaus erään rakkaussuhteen maailmanympärimatkasta.

Jokaisella rakkauden vaiheella on oma maanosansa. Oonan ja Alexin suhde alkaa Aasiasta. Heidän Aasiansa on ihmeellinen, ja se kestää kauemmin kuin Aasiat yleensä. Mutta jo Australiassa, seuraavalla Rakkauden Mantereella, heille puhaltavat ensimmäiset kuivat tuulet.

Rakkauden maantieteessä ihmiset ovat enemmän samanlaisia kuin erilaisia, tai heidän sydämensä ovat, ja juuri siksi pientä Grönlantia tarvitaan lieventämään pudotusta suurelle ja lopulliselle Antarktikselle. Ehkä Oona oli alun perinkin ollut oikeassa. Myös Issaarian, Ormakin ja Umarlian pitäisi olla olemassa, että rakkaudet kestäisivät vähän kauemmin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anja Snellman

Julkaistu

2011-02-28

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

57 sivua

Tietoa kirjasta Rakkauden maanosat

Kiintoisa Rakkauden maanosat on loistava romaanit, jota kuunneltaessa vuorokaudenaika haihtuu täysin. Kirjan loi Anja Snellman. Tämä romaanit pitää sisällään 57 sivua, joiden parissa nauttia useampi hetki. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä kyydissä vietät jopa 0:00:00 h. Äänikirja voi olla rentouttava konsti kuunnella kirjaa hetkinä kun olet matkustamassa ja se luo lisäksi kävelystä mielenkiintoisemman. Tämän äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2011-02-28 julkaisijan Otava toimesta. Aloita nyt äänikirjoihin tai e-kirjoihin tutustuminen niin pääset iloitsemaan kirjoista tyystin aintlaatuisella tavalla. Äänikirjojen käyttämiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin asennat sopivan kirjasovelluksen. Tämä tapahtuu tilittämällä 10 - 20€ kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan rajattoman määrän kirjoja missä kuunaan liikutkaan. Mikäli edelleen epäröit käyttäisitkö sinä sovellusta, niin yritä sitä nyt 2 viikon ajan.