E-kirja

Lue tai kuuntele

Sherryl Woods - Rakkauden rantaviiva maksuttomasti

Rakkauden rantaviiva

Sherryl Woods vie meidät takaisin Chesapeake Shoresiin tarinallaan rakkauden parantavasta voimasta.

Susie O´Brien ja Mack Franklin ovat tunteneet toisensa aina ja olleet hyviä ystäviä. Mackillä on menneisyytensä naistenmiehenä ja Susie taas on kaupungissa tunnettu kilttinä ja menestyvänä tyttönä. Lähipiiri on jo kyllästynyt heidän kamppailuunsa romanttista suhdetta vastaan. Ja niin taitavat olla he itsekin.

Elämässä ei koskaan ole oikeaa ajoitusta tietyille asioille. Jos rakkaus on syttyäkseen, se kestää suurempiakin vaikeuksia. Pitkän odotuksen jälkeen  Susiella ja Mackillä ei ole edessään pelkästään romanssi, vaan koko elämä vaikeine päätöksineen. He seisovat rakkauden rantaviivalla, johon välillä paistaa aurinko ja välillä lyövät tyrskyt.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sherryl Woods

Julkaistu

2013-11-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

215 sivua

Tietoa kirjasta Rakkauden rantaviiva

Rakkauden rantaviiva on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän on kirjoittanut Sherryl Woods. Kyseinen kirja on sivumäärältään 215 sivua, joten kirjaa riittää muutamaksi toviksi. Luettavan kirjan lisänä kuunneltavissa on lisäksi äänikirja, minkä kanssa vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja on hyvä keino nauttia kirjaa olitpa sitten ratikassa, lentokoneessa tai vaikka pyöräilemässä. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2013-11-01 julkasijan Harlequin toimesta. E- sekä äänikirjat lisäävät mahtavan mahdollisuuden nautiskella kiehtovista kirjoista matkalla tai kotona. Se toimii mukavasti, kunhan vain omistat puhelimen. Maksamalla sovitun kuukausihinnan korkkaat näin oven kirjojen todellisuuteen, missä ei todella lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Kirjojen testaaminen on myös todella vaivatonta, sillä pystyt sitoutumatta testata ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.