Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Hanna Ryti - Rakkaudettomuus maksuttomasti

Sisarukset Lilja, Ruusu ja Orvokki tavoittelevat tahoillaan kuumeisesti menestystä. Onnistumisen alttarille uhrataan perustarpeet, jotka voi korvata ostamalla jotakin kivaa. Täyttymyksen tunteita metsästäessä varsinkin Lilja ja Orvokki eksyvät kuluttaviin ajatuskulkuihin, jotka syövät elämästä lämmön.

Kun sisarusparven äiti sairastuu vakavasti, jatkuva räpiköinti omien epävarmuuksien ja pelkojen verkossa vain pahenee. Maailmanlopun uhka ja pelastumisen ekologinen teema kietoutuvat sisarusten henkilökohtaisiin kriiseihin. Pelastus henkilöityy karismaattiseen julkisuudenhenkilöön Mihkeliin, johon sekä Lilja että Orvokki ihastuvat.

Samaan aikaan toisaalla maailma hapertuu reunoiltaan kuin vanha täkki. Lähenevä katastrofi ei näy sisarusten arjessa, joten on helppoa jatkaa kuten aina ennenkin. Orvokki kyllä kieriskelee syyllisyydessä, mutta ei kykene muutokseen. Jotta voisi muuttaa maailmaa, pitäisi ensin etsiytyä muiden luo, ja se on suuri vaatimus sellaiselle, joka on oppinut, että itsekseen pärjääminen on sama kuin menestys.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Hanna Ryti

Julkaistu

2019-09-04

Lukija

Outi Vuoriranta

Äänikirjan pituus

418 min

E-kirjan pituus

157 sivua

Tietoa kirjasta Rakkaudettomuus

Kuuntele heti vauhdikas romaanit Rakkaudettomuus, minkä rinnalla elät tavattomia fiiliksiä. Tämän on kirjoittanut Hanna Ryti. Teoksesta löytyy 157 sivua, joiden kanssa kykenet tuntea ainutkertaisia oivaluksia. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka myötä vastaanotat peräti 6:58:01 h. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella juuri siellä missä ikinä liikut joten se luo matkasta mielenkiintoisemman. Tämän äänikirjan lukijana toimii Outi Vuoriranta. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-09-04 julkasijan Siltala toimesta. E- ja äänikirjat esittävät uuden vaihtoehdon nautiskella mielenkiintoisista kirjoista matkustaessa tai kotona. Se koko juttu toimii vaivattomasti, kun omistat kännykän. Maksamalla kiinteän kk-maksun korkkaat oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuulla lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Mikäli et ole varma onko tämän mukainen sovellus soveluas itsellesi, niin voit yrittää valitsemaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.