Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Peter Sandström - Rakkaus on kesy eläin maksuttomasti

Kirjailija Peter S:n 60-vuotispäivä lähestyy. Oma keho alkaa rapistua, ja alkoholi maistuu paremmin kuin kirjailijaliiton puheenjohtajan tehtävät.

Lapset ovat kasvaneet, eivät tarvitse isäänsä enää: heistä on tullut itsenäisiä olentoja, joita voi vain ihailla matkan päästä. Suhde siskoon, jonka kanssa Peter on ollut läheinen, muistuttaa nykyään lähinnä ärsytysyskää. Äiti, ikuisesti yritteliäs voimanpesä, ei ole sairauskohtauksen jäljiltä enää entisellään: hänestä on tullut hämmentynyt, hidas vanhus.

Peterin ja rakkaan vaimon välille on syöpynyt juopa, syvä kuilu jonka ylittäminen tuntuu mahdottomalta. Kaiken huipuksi Peter tapaa peräänantamattoman Karhun, ja syntyy suhde jota Peter ei voi lopettaa eikä toisaalta jatkaakaan. Miten pääsee eteenpäin, kun hämärän laskeuduttua ei enää tunnista, missä on ja mikä on oikea suunta?

Rakkaus on kesy eläin kertoo miehestä, jonka eletty elämä on tuonut pisteeseen, jossa muutokset ja omat valinnat tuntuvat vievän aina vain huonompaan suuntaan. Tarkkanäköinen, säästeliäs kerronta kiteyttää vanhenemisen kipukohdat kauniiksi, lämpimien huumorinpilkahdusten valaisemaksi romaaniksi rakkaudesta ja ihmisenä olemisesta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Peter Sandström

Julkaistu

2020-08-20

Lukija

Kalle Chydenius

Äänikirjan pituus

406 min

E-kirjan pituus

127 sivua

Tietoa kirjasta Rakkaus on kesy eläin

Rakkaus on kesy eläin on kiehtova sekä kiintoisa romaanit, joka ei jätä yhtäkään kylmäksi. Peter Sandström on teoksen kirjoittajana. Kyseisestä kirjasta löytyy 127 sivua, minkä rinnalla saatat saada mielenkiintoisa kokemuksia. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka matkassa kuuntelet peräti 6:46:06 h. Äänikirja on ainutlaatuinen konsti nauttia kirjaa ollessasi sitten ratikassa, taksissa tai vaikka juoksemassa. Kirjan lukee Kalle Chydenius. Tämän teoksen julkaisi Kustantamo S&S 2020-08-20. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle täysin uuden oven kirjojen maailmaan. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat siirtyvät sopivasti mukana omassa puhelimessasi. Tämä tapahtuu suorittamalla 10 - 15e kk-maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman summan kirjoja missä kuljetkaan. Iso osa ohjelmista tarjoaa myös veloituksettoman ilmaisjakson, milloin voit esteettömästi yrittää sovellusta ilman maksuja*.