E-kirja

Lue tai kuuntele

Marion Lennox, Fiona Lowe - Rakkaus on vapautta / Lupaus tulevaisuudesta maksuttomasti

Rakkaus on vapautta

Lapsi hädässä…
Kun sairaanhoitaja Hettie de Lacey pelastaa orvoksi jääneen Jonin hukkumasta, hän päättää lujasti adoptoida tämän. Tämä on hänen viimeinen tilaisuutensa tulla äidiksi… Mutta pitääkseen pojan hän tarvitsee vierelleen tohtori Max Lockhartin.

Max on palannut Wildfire Islandille raskain sydämin, ja hän on täysin valmistautumaton vahvaan vetoon, jota hän alkaa tuntea Hettieen. Hänen elämässään kuohuu jo, mutta miten hän voisi kävellä pois, kun kaikki Hettiessä ja Jonissa vetoaa häntä jäämään?
 Lupaus tulevaisuudesta

Piinkova city-kirurgi Poppy Stanfield on juuri kavunnut uransa huipulle Perthissä – kun hänet lähetetään töihin provinssisairaalaan kaukaiseen pikkukaupunkiin! Työtoveri, synkänkomea tohtori Matt Albright näyttää viihtyvän omissa oloissaan Bundallagongin punaiset pölyt saappaissaan, mutta Poppy ymmärtää hänen salaavan jotakin ja päättää vetää hänet kuorestaan kohtaamaan salaisuutensa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Marion Lennox, Fiona Lowe

Julkaistu

2017-07-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

212 sivua

Tietoa kirjasta Rakkaus on vapautta / Lupaus tulevaisuudesta

Lue välittömästi jännittävä romaanit Rakkaus on vapautta / Lupaus tulevaisuudesta, minkä avulla vastaanotat ainutkertaisia tunteita. Marion Lennox, Fiona Lowe toimii teoksen kirjoittajana. Rakkaus on vapautta / Lupaus tulevaisuudesta on pituudeltaan 212 sivua, joten todella sopiva pituus luettavaksi. Älä kuitenkaan jää ainoastaan e-kirjaan, vaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja voi olla loistava tapa kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja se luo myös iltalenkistä mielenkiintoisemman. Tämän kirjan lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2017-07-01 julkaisijan Harlequin toimesta. E- sekä äänikirjat lisäävät hyvän vaihtoehdon iloita jännittävistä kirjoista liikkeellä ollessasi sekä kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit valitsemasi äänikirjasovelluksen. Tämä kaikki tapahtuu tilittämäll 10 - 20e kk-maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan äärettömän määrän kirjoja missä ikinä menetkään. Jos vielä epäilet käyttäisitkö sinä palvelua, niin kokeile sitä välittömästä 2 viikon ajan.