Äänikirja

Lue tai kuuntele

Barbara Cartland - Rakkaus piilottelee maksuttomasti

Orpotyttö Gretna Hayden matkustaa Lontooseen turvaan lapsuudenystävänsä Marian luo. Matkalla Gretna tapaa Staden markiisin dramaattisissa olosuhteissa. Nuori aristokraatti rakastuu silmittömästi kauniiseen, vaaleatukkaiseen neitoon ja tunteet ovat molemminpuolisia. Gretna tajuaa kuitenkin pian, ettei onnellisesta elämästä markiisin rinnalla kannata unelmoida. Gretna Hayden on jo etukäteen ongelmia: hänen ainoa tukensa maailmassa ei ole kukaan muu kuin Walesin prinssin pahamaineinen ja vihattu rakastajatar Maria Fitzherbert, eivätkä Marian viholliset ole vähemmän leppymättömiä kuin Julien, Staden markiisi.

Barbara Cartland (1901-2000) on vuosisadan kaikkein tuotteliain kirjailija. Hänen kirjojaan on käännetty 38 kielelle, ja niitä on myyty yli miljardi kappaletta. Ei voi enää olla epäilystäkään siitä, että Barbara Cartland on yksi maailman suurimmista romantikoista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Barbara Cartland

Julkaistu

2018-09-05

Lukija

Mia Renwall

Äänikirjan pituus

321 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Rakkaus piilottelee

Jännittävä Rakkaus piilottelee on hyvä romaanit, jota kuunneltaessa aika karkkoaa aivan. Teoksen tekijänä on ollut Barbara Cartland. Kyseinen Category on sivumäärältään 0 sivua, siis lukemista piisaa usemmaksi toviksi. Digitaalisen kirjan ohella käsillä on loistava äänikirja, jonka seassa vietät 5:21:50 tuntia. Äänikirjaa voit kuunnella juuri siellä jossa milloinkin menet ja se saa matkastasi mielenkiintoisemman. Tämän äänikirjan sinulle lukee Mia Renwall. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2018-09-05 julkasijan Saga Egmont toimesta. Käynnistä viipymättä äänikirjoihin tai e-kirjoihin tutustuminen ja pystyt nauttimaan kirjoista täysin uudenaikaisella tavalla. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat liikkuvat mukavasti mukana omassa puhelimessasi. Se onnistuu maksamalla 10 - 15euron kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan äärettömän määrän kirjoja missä koskaan kuljetkaan. Paras käyttäjälle on että, miltei kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat vapaata kokeilujaksoa ja näin saatat sitoutumatta kuunnella parin viikon ajan äänikirjoja ja miettiä onko palvelu juuri sinulle sopiva.