Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Barbara Cartland - Rakkaus sekoittaa suunnitelmat maksuttomasti

Lady Canèda Langilla ja hänen veljellään Harrylla ei ole lämpimät välit heidän ranskalaisen äitinsä suvun kanssa. Suku kun oli sitä mieltä, ettei Langien isä ollut tarpeeksi ylhäinen heidän tyttärelleen.

Tilanne kuitenkin muuttuu, kun Harrysta tulee yllättäen jaarli. Ranskalainen isoäiti kutsuu Langit kylään. Lady Canèda lähtee kohti Ranskaa täynnä vihaa. Hänen tunteensa kuitenkin muuttuvat, kun hän kohtaa matkalla komean Saumacin herttuan...

"Rakkaus sekoittaa suunnitelmat" on Barbara Cartlandin rakkaudentäyteinen historiallinen romaani vuodelta 1986. Barbara Cartland (1901–2000) on vuosisadan tuotteliaimpia kirjailijoita. Cartlandin tuotantoon kuuluu yli 650 romanttista teosta, ja hänen kirjojaan on käännetty 38 eri kielelle ja myyty yli miljardi kappaletta. Ei ole epäilystäkään, etteikö Barbara Cartland olisi yksi maailman suurimmista rakkausromaanien tekijöistä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Barbara Cartland

Julkaistu

2020-07-07

Lukija

Mona Kortelampi

Äänikirjan pituus

302 min

E-kirjan pituus

118 sivua

Tietoa kirjasta Rakkaus sekoittaa suunnitelmat

Uskomaton Rakkaus sekoittaa suunnitelmat on mainio romaanit, jota luettaessa kellonaika häviää täysin. Teoksen tekijänä on ollut Barbara Cartland. Kyseinen Style on sivumäärältään 118 sivua, toisin sanoen riemua piisaa moneksi lukuhetkeksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä parissa vietät lukuhetkiä peräti 5:02:54 h. Äänikirja onkin hyvä keino nauttia kirjaa olitpa ratikassa, taksissa tai vaikkapa lenkillä. Kirjan mukavana äänenä toimii Mona Kortelampi. Kyseisen teoksen julkaisi Saga Egmont 2020-07-07. Ääni – ja e-kirja onkin hyvä konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa koskaan menetkään. Tarvitset vain puhelimen jolloin mukanasi on tuhansia kirjoja. Silloin kun haluat päästä kunnolla e-kirjojen todellisuuteen, sinun tulee pelkästään maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ ja hyödynnettävänäsi on huikea yhditelmä omalaatuisia kirjoja. Usea äänikirjapalveluista tarjoaa lisäksi veloituksettoman ilmaisjakson, milloin kykenet sitoutumattomasti tutkia palvelua ilman maksuja*.