E-kirja

Lue tai kuuntele

Maiju Lassila - Rakkautta maksuttomasti

Maiju Lassila, Tohmajärven vallesmannin ylpeä tytär, ihastuu nuoreen ylioppilaaseen Petteriin. Maiju ei kuitenkaan ole ainoa, joka on iskenyt silmänsä häneen – myös lukkarin tytär Elli katselee samaa nuorta miestä.

Maiju päättää, että Elli saa väistyä hänen tieltään – keinolla millä hyvänsä.

Algot Untolan Maiju Lassila -taiteilijanimellä kirjoittama "Rakkautta" on hersyvä ja hullunkurinen romaani rakkaudesta. Teos on kuin kotimaista chic litiä vuodelta 1912! Maiju Lassila oli kirjailija Algot Untolan (1868–1918) taiteilijanimi. Untola on suomalaisen kirjallisuushistorian erikoisimpia hahmoja. Hänen elämänsä oli täynnä uskomattomia käänteitä: ensin Untola työskenteli kansakouluopettajana Raahessa ja Viipurissa, mutta muutti vuonna 1900 puutavarakauppiaaksi Pietariin. Pietarissa Untola meni naimisiin, mutta erosi vaimostaan pian häiden jälkeen. Untola muutti Suomeen ja eli susiparina leskirouva Olga Jasinskin kanssa. Riidaan päätteeksi Jasinski kaatoi happoa Untolan sukuelimille – ja tutkijoiden mukaan Untola julkaisi näiden tapahtumien jälkeen teoksia vain naisten nimillä. Maiju Lassilan lisäksi Untolan tunnettuja taiteilijanimiä ovat Irmari Rantamala, Väinö Stenberg, J.I. Vatanen, Liisan-Antti ja Jussi Porilainen. Untolan kuuluisin teos on Maiju Lassila -nimellä julkaistu "Tulitikkutyttö".

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maiju Lassila

Julkaistu

2020-03-25

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

75 sivua

Tietoa kirjasta Rakkautta

Rakkautta on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän fastastisen kirjan on laatinut Maiju Lassila. Kyseinen kirja on pituudeltaan 75 sivua, eli nautintoa riittää moneksi illaksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka kyydissä kuuntelet lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirjaa onnistuu kuunnella aivan siellä jossa ikinä liikutkaan joten se saa matkasta kiinnostavamman. Äänikirjan lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2020-03-25 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat aivan uudenaikaisen keinon nautiskella kirjoista. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat kulkevat helposti mukana puhelimessasi. Se tapahtuu tilittämällä 10 - 20e kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän määrän kirjoja missä kuunaan menetkään. Paras vierailijalle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa jolloin pystyt vapaasti kokeilla parin viikon ajan kirjoja ja päättää onko sovellus sinulle oikea.