Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Tuomas Vimma - Raksa maksuttomasti

Astu naulaan!

Raksan päähenkilö on rakennusalan mädännäisyyteen kyllästynyt työtön opistoinsinööri, joka ajautuu töihin Hyperborea-nimiseen remonttifirmaan. Hyperboreassa hänen esimiehekseen tulee nainen, omistajan tytär Danika Stenhammar. Nopeasti käy ilmi, ettei Danika ole ansainnut asemaansa pelkällä sukunimellään. Hän ottaa sankarimme luottomiehekseen ja edessä on urakka jota tämä ei ole edes osannut kuvitella.

Raksa on Tuomas Vimman työläisromaani, rakennusbisneksen perusteellinen kuntokartoitus kosteusvaurioarviolla. Se on yhtäältä veijaritarina, toisaalta slapstick-komedia avoimine maalipurkkeineen. Raksa kulkee kuin toimintajännäri täynnä vakuuttavankokoisia työkaluja, mutta pohjimmiltaan se on hupsu romanttinen komedia. Se on myös yhteiskunnallinen kertomus suuren rakennemuutoksen ajasta, jona suomalaisesta työmiehestä on tullut luksustuote.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tuomas Vimma

Julkaistu

2011-03-31

Lukija

Jukka Peltola

Äänikirjan pituus

550 min

E-kirjan pituus

203 sivua

Tietoa kirjasta Raksa

Mieleenpainuva Raksa on hyvä romaanit, jota luettaessa kellonaika unohtuu kokonaan. Kirjan tuotti Tuomas Vimma. Kyseinen romaanit pitää sisällään 203 sivua, minkä seassa iloita jopa moni hetki. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä mukana vastaanotat lukuhetkiä jopa 9:10:41 h. Äänikirja on mukava keino kuunnella kirjaa hetkinä kun olet matkustamassa ja se luo myös kävelystä kivemman. Äänikirjan on lukenut Jukka Peltola. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2011-03-31 julkasijan Gummerus toimesta. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat aivan uuden oven kirjojen pariin. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen jolloin mukanasi on tuhansia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on ongelmatonta sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Parasta asiakkaalle on että, miltei kaikki sovellukset tarjoilevat maksutonta kokeilujaksoa ja näin saat vapaasti testata parin viikon ajan äänikirjoja ja valita onko sovellus juuri sinulle sovelias.