Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Barbara Cartland - Rangaistuksena rakkaus maksuttomasti

Kuningatar rankaisee komeaa Weybournen markiisia. Rangaistukseksi kuningatar määrää markiisin saattamaan herttua Hyden tyttären Cloridan Balkanin maihin, missä Cloridan on määrä mennä naimisiin prinssi Frederikin kanssa. Mutta maassa on vallankumous, ja markiisin on epätoivoisen suunnitelman avulla yritettävä pelastaa heidät molemmat. Ja vaaroja riittää!

Barbara Cartland (1901−2000) on vuosisadan kaikkein tuotteliain kirjailija. Meillä on yli 650 Cartlandin kirjoittamaa romanttista romaania. Hänen kirjojaan on käännetty 38 kielelle, ja niitä on myyty yli miljardi kappaletta. Ei voi enää olla epäilystäkään siitä, että Barbara Cartland on yksi maailman suurimmista romantikoista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Barbara Cartland

Julkaistu

2018-11-20

Lukija

Elina Ylisuvanto

Äänikirjan pituus

290 min

E-kirjan pituus

108 sivua

Tietoa kirjasta Rangaistuksena rakkaus

Rangaistuksena rakkaus on luomava sekä hauska romaanit, mikä ei takuulla jätä missään nimessä kylmäksi. Barbara Cartland on teoksen kirjoittajana. Kyseinen kirja on pituudeltaan 108 sivua, joten riemua piisaa lukuisaksi toviksi. Tämän lisäksi e-kirjasta löytyy lisäksi kuunneltava versio, jonka kesto on 4:50:49 tuntia. Äänikirja voi olla toimiva keino kuunnella kirjaa myös kun olet autossa ja tekee myöskin kävelystä jännittävämmän. Kirjan on lukenut Elina Ylisuvanto. Kyseisen teoksen julkaisi Saga Egmont 2018-11-20. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin asennat parhaan sovelluksen. Jos mielit päästä kunnolla e-kirjojen pauloihin, sinun tulee pelkästään maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 20€ niin hyödynnettävänäsi on eeppinen kokoelma erilaisia e-kirjoja. Kun et ole varma onko tämän mukainen sovellus oikea itsellesi, niin kykenet testata tahtomaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.