E-kirja

Lue tai kuuntele

Kate Hardy, Meredith Webber - Ratkaisun aika / Toivoa ja odotusta maksuttomasti

Ratkaisun aika

Pintapelastaja Marty Graham ja sitoutuminen? Siinä kaksi asiaa, jotka eivät koskaan kohtaa. Marty tietää liiankin hyvin, miten pahaksi perhe-elämä voi mennä. Mutta tohtori Emma Crawford on erilainen, ja hän etsii isää ihanille kaksospojilleen… Hän tuo naurua ja elämäniloa Martyn elämään. Voisiko Marty sittenkin uskaltaa… sitoutua tulevaisuuteen?

 Toivoa ja odotusta

Uuden työn norfolkilaisella lääkäriasemalla on tarkoitus olla tohtori Marc Baileylle hänen tarvitsemansa uusi alku, jotta hän voisi vihdoin hyväksyä, ettei vaimon ja odotetun lapsen kuolema ollut hänen syytään. Mutta yhteistyö Laurie Grantin ja tämän Izzy-tyttären kanssa aiheuttaa sekä iloa että tuskaa särkyneessä sydämessä. Hänen pitäisi lähteä pois – mutta Laurie ja Izzy ovat valmiit todistamaan, että jokainen ansaitsee uuden tilaisuuden onneen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kate Hardy, Meredith Webber

Julkaistu

2018-08-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

220 sivua

Tietoa kirjasta Ratkaisun aika / Toivoa ja odotusta

Lue nyt tapahtumarikas romaanit Ratkaisun aika / Toivoa ja odotusta, jonka kanssa tunnet uniikkeja tunteita. Kate Hardy, Meredith Webber on teoksen kirjoittajana. Lukemista löytää 220 sivua, joiden rinnalla voit kokea mahtavia oivaluksia. Lisäksi digitaalisesta kirjasta on tehty samoin äänikirja versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin hyvä käytäntö nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, taksissa tai esimerkiksi juoksemassa. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Kirjan on julkaissut Harlequin 2018-08-01. E- sekä äänikirjat lisäävät miellyttävän tavan iloita upeista kirjoista matkalla että kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin hankit mielimäsi äänikirjasovelluksen. Kun mielit päästä todella äänikirjojen maailmaan, niin sinun tulee ainoastaan maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20euroa niin hyödynnettävänäsi on mainio yhditelmä omalaatuisia äänikirjoja. Äänikirjojen yrittäminen on myös suunnattoman mutkatonta, koska voit esteettömästi yrittää palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.