E-kirja

Lue tai kuuntele

Julie Kagawa - Rautakuningas maksuttomasti

Rautakuningas

Meghan Chase on tavallinen risoissa farkuissa kulkeva lukiolainen, joka odottaa kuusitoistavuotissyntymäpäiväänsä kuin kuuta nousevaa. Hän aikoo saada ajokokortin ja päästä pois takapajulasta, jonne hänen äitinsä on asettanut heidät asumaan Meghanin isäpuolen ja velipuolen kanssa.

Velipuoli Ethan on vakava ja pikkuvanha nelivuotias, jonka mielikuvitus tuntuu olevan rajaton. Ethan on ärsyttävä ilonpilaaja ja kaiken huipuksi hänen typerät mörkönsä ja näkynsä pilaavat Meghanin syntymäpäivän täydellisesti.

Meghanin on astuttava mielikuvituksen rajan yli ja yritettävä pelastaa Ethan. Operaatio onkin ihmeellisempi, kuin kukaan olisi voinut kuvitellakaan ja samalla Meghanin menneisyyskin paljastuu aivan uudessa valossa.

Rauta-Saaga -sarjan aloitusosa luo uuden ja ihastuttavan runsautta pursuavan fantasiamaailman.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Julie Kagawa

Julkaistu

2015-02-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

246 sivua

Tietoa kirjasta Rautakuningas

Mieleenpainuva Rautakuningas on tyylikäs romaanit, jota luettaessa vuorokaudenaika katoaa tyystin. Julie Kagawa toimii kirjan kirjoittajana. Tästä kirjasta löytyy 246 sivua, minkä mukana mahdat saada jännittäviä lukuhetkiä. Luettavan kirjan vierellä kuunneltavissa on monikäyttöinen äänikirja, minkä mukana vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin huikea tyyli nauttia kirjaa ollessasi metrossa, taksissa tai vaikkapa pyöräilemässä. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Kirjan on julkaissut Harlequin 2015-02-01. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat täysin modernin tavan nautiskella kirjoista. Tarviit vaan puhelimen ja messissä on valtavan paljon kirjoja. Sovellukset pyörivät normaalisti kiinteällä kuukausimaksulla, jolla saattaa kuuntelemaan rajatomasti lukuisia äänikirjoja ja lukemaan kiintoisia digitaalisia kirjoja. Useat ohjelmista tarjoilee lisäksi ilmaisen ilmaisjakson, joten pystyt kahleettomasti yrittää palvelua ilman euroakaan*.