E-kirja

Lue tai kuuntele

Tommi Liimatta - Rautanaula maksuttomasti

"Esiintyy niin paljon sattumaa, että jos sen kaiken ottaa kohtalona, niin hellurei."

Kai Malmirinne on kadehdittava mies. Hän menestyy sekä liike- että naismaailmassa. Hän on tien päällä viihtyvä hurmaava puhuja, jolla on varaa elättää kotirouva.

Kunnianhimolla on hintansa. Yhtiö myöntää Kaille kunnianosoituksen hetkellä, jolloin hänen yksityiselämänsä on sekaisin.

Kain palatessa työmatkalta Raisa-vaimo on karannut. Poliisi ei osaa auttaa. Sitten postilaatikkoon alkaa ilmestyä Raisan arvoituksellisia kirjeitä. Tietääkö Raisan Raili-sisko enemmän kuin myöntää?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tommi Liimatta

Julkaistu

2013-09-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

140 sivua

Tietoa kirjasta Rautanaula

Lue tapahtumarikas romaanit Rautanaula, jonka kanssa elät suurenmoisia kokemuksia. Tämän on kirjoittanut Tommi Liimatta. Rautanaula on pituudeltaan 140 sivua, eli mainio pituus lukemiseen. Luettavan kirjan lisänä saatavilla on myös loistava äänikirja, jonka avulla vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja on mahtava keino nauttia kirjaa olitpa junassa, lentokoneessa tai vaikkapa lenkillä. Äänikirjan lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2013-09-30 julkasijan Otava toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle kokonaan tuoreen oven kirjojen tykö. Äänikirjat kuten myös e-kirjat tallustavat näppärästi mukanasi kännykässäsi. Kirjojen kuunteleminen on ongelmatonta äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Usea palveluista antaa samoin vapaan ilmaisjakson, jolloin voit kahleettomasti testata sovellusta ilman euroakaan*.