E-kirja

Lue tai kuuntele

Mikko Porvali - Rautasormus ja muita rakkaustarinoita sotavuosilta maksuttomasti

Rakastavaiset Meeri ja Antti erosivat Kannaksella, ja sotavuodet kuljettivat heidät eri puolille Suomea. 60 vuotta myöhemmin Meeri halusi tulla haudatuksi Antin sormus sormessaan.

Dorthe ja Håkan tapasivat sotasairaalassa vuonna 1942 - ja erosivat samassa sairaalassa vaimon kuollessa vuonna 1998.

Evakkotielle lähtevä Maria halusi haudata kaatuneen poikansa koti-pitäjän maahan, vaikka alue oli määrätty luovutettavaksi Neuvostoliitolle seuraavana päivänä.

Sotavuodet ovat täynnä hämmästyttäviä sattumia, mieleenpainuvia rakkaustarinoita ja poikkeuksellisia ihmiskohtaloita, joita ansioitunut historioitsija Mikko Porvali on koonnut Rautasormus-kirjaan. Lukemattomat suhteet särkyivät sotavuosien mullistuksissa, mutta lukemattomia myös syntyi. Rakkauden lisäksi Rautasormus kertoo ystävyydestä, kiintymyksestä, perhesuhteista ja kiitollisuudesta - tarinoita, jotka ansaitsevat tulla kerrotuksi, vaikka ne yleensä historiankirjoissa ohitetaankin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mikko Porvali

Julkaistu

2013-03-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

113 sivua

Tietoa kirjasta Rautasormus ja muita rakkaustarinoita sotavuosilta

Vauhdikas Rautasormus ja muita rakkaustarinoita sotavuosilta on suurenmoinen romaanit, jota lukiessa vuorokaudenaika haihtuu kerrassaan. Kirjan teki Mikko Porvali. Tämä GENRE on sivumäärältään 113 sivua, toisin sanoen lukemista riittää lukuisaksi illaksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka parissa vietät jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin mukava konsti nauttia kirjaa olitpa sitten ratikassa, autossa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2013-03-15 julkasijan Atena toimesta. Käynnistä viipymättä äänikirjoihin tai e-kirjoihin tutustuminen niin kykenet nauttimaan kirjoista uudella keinolla. Jos sinulla on ikioma älypuhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on myöskin seurassasi satoja erilaisia kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät 10-20e kuukausimaksulla, millä pystyt kuuntelemaan äärettömästi monia äänikirjoja sekä lukemaan jännittäviä elektronisia kirjoja. Parasta asiakkaalle on että, likimäärin kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat ilmaista kokeilua eli saatat vapaasti testata parin viikon ajan kirjoja ja testata onko palvelu juuri sinulle sovelias.