Äänikirja

Lue tai kuuntele

Aino Kontula - Rexi on homo ja opettajat hullui! maksuttomasti

Kulttimaineeseen noussut fiktiivinen päiväkirja on rankka ja pikimustan huumorin sävyttämä kuvaus suomalaisen yläasteen arjesta.
"Päivän päätteeksi määrään Rotalle kaksi tuntia virallista opettajan huorittelusta ja käytävän roskakoriin virtsaamisesta. 'Jätettä tääkin on', Rotta sanoo ja ilmeestä näkee, että kosto elää."
Aino Kontulan terävistä sivalluksista saavat osansa niin oppilaat, opettajakollegat kuin vanhemmatkin. Silti rivien välissä pilkahtelee lämmin hyväksyntä murrosiän kuohuissa rypeviä nuoria ja ihmismielen huvittavia heikkouksia kohtaan.
Kun raisiolainen peruskoulunopettaja Aino Kontula julkaisi esikoisromaaninsa vuonna 2005, nousi ennennäkemätön kohu. Yläasteiden opettajat huusivat kuorossa, että heidän työnsä ei ole tällaista. Vanhemmat kauhistuivat. Mutta vähintään yhtä suuri joukko oli sitä mieltä, että Kontulan kritiikki osui maaliin. "Tutkimuksen mukaan suomalainen peruskoulu kuuluu maailman parhaimpiin - minkälaista menoa muualla mahtaa olla?" kirjailija toteaa lakonisesti. Kirja ei kuitenkaan ole dokumentti vaan mustalla huumorilla höystetty romaani ja ainutlaatuinen näkökulma yläasteiden luokkahuoneisiin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Aino Kontula

Julkaistu

2020-08-10

Lukija

Pirjo Heikkilä

Äänikirjan pituus

303 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Rexi on homo ja opettajat hullui!

Rexi on homo ja opettajat hullui! on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan loi Aino Kontula. Kyseisestä kirjasta löytyy 0 sivua, niiden rinnalla saatat saada upeita kokemuksia. Ethän missään nimessä jää vaan e-kirjaan, vaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 5:03:07 tunnissa. Äänikirja on kiva konsti kuunnella kirjaa olitpa sitten ratikassa, taksissa tai vaikka lenkillä. Kirjan on lukenut Pirjo Heikkilä. Teos on alunperin julkaistu 2020-08-10 julkaisijan Gummerus toimesta. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle uuden oven kirjojen pariin. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin asennat parhaan sovelluksen. Maksamalla sovitun kk-maksun avaat näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei taatusti lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Monet ohjelmista tarjoilee samoin veloituksettoman kokeilujakson, tähän tapaan pystyt rajattomasti tutkia sovellusta ilman euroakaan*.