Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Päivi Alasalmi - Riivatut maksuttomasti

Mitä tapahtuu, kun pimeyden voimat pääsevät valloilleen suomalaisella maaseudulla? Riivatut on tositapahtumista ja suomalaisesta kauhuperinteestä ammentava psykologinen kauhuromaani.

Kun kaksi outoa kulkijaa ilmestyy Sunilan kylänraitille marraskuussa 1891, kylän rauha järkkyy. Kohta räyhähenki riivaa torppari Manu Lauhaa, hänen vaimoaan Lahjaa sekä heidän keuhkotautista piikaansa Herttaa. Koko kylä todistaa henkensä uhalla Lauhan tuvassa, miten kirveet ja kovasimet lentävät ilmassa. Onko kyseessä kostonhimoinen piru vai vaarallinen joukkoharha?

Sanomalehtimies Hugo Untamo lähetetään paikalle selvittämään, onko Tampereelle asti kantautuneilla huhuilla todenperää. Naisten kertomukset kylän salatusta elämästä ja maalaisidyllin pimeästä puolesta kietovat lehtimiehen pelon ja intohimon tahmeaan verkkoon. Kunnianhimon riivaaman lehtimiehen on löydettävä juorujen keskeltä totuus, ja kun hän löytää sen, hänen henkensä on vaarassa.

Riivatut on psykologinen kauhuromaani hämäläisestä maalaiskylästä, jossa pimeyden voimat pääsevät valloilleen ja kostonhimo on elämänhaluakin suurempi voima. Mutta kaikkein suurin mahti on rakkaus.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Päivi Alasalmi

Julkaistu

2020-08-10

Lukija

Juhani Rajalin, Karoliina Kudjoi

Äänikirjan pituus

431 min

E-kirjan pituus

159 sivua

Tietoa kirjasta Riivatut

Kiehtova Riivatut on jännä romaanit, jota lukiessa kellonaika unohtuu kokonaan. Kirjan tekijänä on ollut Päivi Alasalmi. Tämä Style of music on sivumäärältään 159 sivua, joten kirjaa riittää usemmaksi hetkeksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä keskuudessa saat peräti 7:11:35 h. Äänikirja on toimiva tapa nauttia kirjaa olitpa metrossa, bussissa tai esimerkiksi juoksemassa. Tätä kirjaa lukee Juhani Rajalin, Karoliina Kudjoi. Äänikirja on julkaistu 2020-08-10 ja kirjan julkaisijana toimii Gummerus. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat tykkänään uudenlaisen tavan iloita kirjoista. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat reissaavat mukavasti mukana omassa kännykässäsi. Silloin kun mielit päästä kunnolla e-kirjojen maailmaan, sinun tulee vain suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20e niin hyödynnettävänäsi on valtava yhditelmä äänikirjoja. Kirjojen yrittäminen on niin ikään tosi vaivatonta, koska pystyt vapaasti kokeilla sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.