E-kirja

Lue tai kuuntele

Heikki Kauppinen - Rikollista työtä maksuttomasti

Malinen on tiukkaa kuria pitävä maatilallinen. Hänen nuori tyttärensä Anna-Liisa nukkuu aitassa piikojen keskellä. Pian tytär siirretään kuitenkin sisälle taloon kiireen vilkkaa. Malinen on kuullut, että aitan oven takana on käynyt miesvieraita.

Malisella menee hermot myös rääväsuisiin renkeihin, joille hän antaa potkut. Hän kaappaa hyväkäytöksisen rengin kirkon lukkarilta.

Uudella rengillä Aapelilla on kuitenkin kaappi, jolle ei tahdo löytyä paikkaa. Se päädytään sijoittamaan Anna-Liisan huoneeseen.

Aapelin palkkaaminen käynnistää tapahtumaketjun, jolla on suuret seuraukset koko Malisen perheelle.

"Rikollista työtä" on Heikki Kauppisen vuonna 1891 julkaistu traaginen romaani. Se käsittelee muun muassa kontrollin tarvetta ja elämän ennustamattomuutta. Heikki Kauppinen (1862–1920) oli suomalainen kirjailija ja kansakoulunopettaja. Hän tuli tunnetuksi nimellä "Kauppis-Heikki". Kauppisen oma lapsuus ja nuoruus oli köyhä: Hän joutui elättämään itsensä jo 11-vuotiaasta lähtien. Kokemukset vaikuttivat hänen kirjalliseen tuotantoonsa, ja monissa Kauppisen teoksissa kuvataankin köyhien perheiden elämää. Kauppinen kirjoitti paljon myös naisten asemasta. Hän oli läheinen ystävä Minna Canthin kanssa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Heikki Kauppinen

Julkaistu

2020-02-26

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

82 sivua

Tietoa kirjasta Rikollista työtä

Uskomaton Rikollista työtä on mainio romaanit, jota luettaessa kellonaika karkkoaa täydellisesti. Kirjan kirjoittajana on ollut Heikki Kauppinen. Kyseisestä kirjasta löytää 82 sivua, joiden mukana mahdat elää jännittäviä lukuhetkiä. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä innoittamana kuuntelet jopa 0:00:00 h. Äänikirjaa voit kuunnella juuri siellä missä milloinkin menetkään eli se tekee matkasta kuin matkasta kiehtovamman. Äänikirjan mukavana lukijana toimii tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Saga Egmont 2020-02-26. Ääni – sekä e-kirja onkin maittava keinolukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä kuunaan oletkaan. Silloin kun sinulla on älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on lisäksi seurassasi tuhansia erilaisia kirjoja. Tilittämällä noin 15€ kuukausihinnan korkkaat siis oven kirjojen maailmaan, missä ei todella lopu kirjat sinun elämässäsi. Paras käyttäjälle on että, likimäärin kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat maksutonta kokeilua ja tällä tavalla saatat vapaasti testata parin viikon ajan äänikirjoja sekä testata onko ohjelma juuri sinulle kelpo.