Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Mats Strandberg - Risteily maksuttomasti

Realismi ja yliluonnollinen sekoittuvat ruotsinlaivalla - Mats Strandbergin menestysromaani on kauhua Stephen Kingin hengessä.

Risteilyalus lähtee Tukholman satamasta, matkustajien odotukset ovat korkealla, estot jätetty maihin. Täpötäyteen laivaan on astunut kuitenkin jotain uhkaavaa. Keskellä Itämerta yön sydämessä sitä on mahdoton paeta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mats Strandberg

Julkaistu

2017-08-01

Lukija

Antti Tiensuu

Äänikirjan pituus

953 min

E-kirjan pituus

340 sivua

Tietoa kirjasta Risteily

Risteily on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Mats Strandberg. Risteily on pituudeltaan 340 sivua, joten sopiva pituus lukemiseen. E-kirjan vierellä käytettävänä on myös hyödyllinen äänikirja, minkä parissa vietät normaalilla nopeudella 15:53:04 tuntia. Äänikirjaa voi kuunnella täsmälleen siellä missä ikinä kuljetkaan eli se saa matkastasi kiinnostavamman. Tässä lukijana toimii Antti Tiensuu. Teoksen on julkaissut Otava 2017-08-01. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin vetoava konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa missään tapauksessa olet. Kun sinulla on oma kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on taskussasi satoja eri kirjoja. Se kaikki onnistuu maksamalla 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä ikinä liikut. Useat palveluista tarjoaa myöskin maksuttoman kokeilun, tällä tavalla voit vapaasti kokeilla palvelua ilman maksuja*.