E-kirja

Lue tai kuuntele

Nalini Singh, Karen Foley - Ristiriitojen kuumuudessa / Avioliittomme salaisuudet maksuttomasti

Ristiriitojen kuumuudessa

Katea alkoi kuumottaa, kun hän vain vilkaisikin majuri Chase Rawlisia. Hän yritti muistuttaa itselleen, että hän olisi täällä vain muutaman päivän ja senkin tekemässä töitä. Sitä paitsi Chase näytti selvästi inhoavan saamaansa työtehtävää julkkisvieraiden kaitsijana – vaikka ei se estänyt miestä tuijottamasta Katea nälkäisesti hehkuvanvihreillä silmillään. Katen oli tehtävä päätös: joko hän työntäisi hekumalliset ajatukset mielestään, tai sitten hän rohkaisisi mielensä, viettelisi urhean erikoisjoukkojen sotilaan ja palaisi kotiin mukanaan muistot upeista, kuuman kiihkeistä öistä…Avioliittomme salaisuudet

Joka avioliitossa on salaisuutensa, mutta Caleb Callaghan päättää saada omansa onnistumaan hinnalla millä hyvänsä kuullessaan, että hänen eroa haluava vaimonsa odottaakin lasta. Mutta Calebin oma salaisuus voi tuhota kaiken!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Nalini Singh, Karen Foley

Julkaistu

2014-04-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

251 sivua

Tietoa kirjasta Ristiriitojen kuumuudessa / Avioliittomme salaisuudet

Ristiriitojen kuumuudessa / Avioliittomme salaisuudet on luomava ja kiintoisa romaanit, joka ei toden totta jätä ketään kylmäksi. Tämän loistavan teoksen on kynäillyt Nalini Singh, Karen Foley. Lukemista löytyy 251 sivua, joiden rinnalla saatat elää mielenkiintoisa kokemuksia. Luettavan kirjan kera käsillä on myös monikäyttöinen äänikirja, jonka kera vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja on ainutlaatuinen keino nauttia kirjaa olitpa sitten ratikassa, autossa tai vaikkapa lenkillä. Kyseisen äänikirjan lukija on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2014-04-01 julkaisijan Harlequin toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät perusteellisesti innovatiivisen tavan iloita kirjoista. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat liikkuvat sopivasti mukana kännykässäsi. Silloin kun haluat mennä' todella äänikirjojen maailmaan, niin sinun pitää vain maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 15€ niin sinulla on valtava yhditelmä omalaatuisia kirjoja. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen palvelu asiallinen sinulle, niin pystyt yrittää tahtomaasi palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.