E-kirja

Lue tai kuuntele

Eric van Lustbader - Robert Ludlumin Medusan salajuoni maksuttomasti

Ehtiikö Jason Bourne ratkaista salaisen koodin ennen kuin on liian myöhäistä?

Kenraali Boris Karpov on kuollut. Ennen kuolemaansa hän laati pysäyttämättömän kyberoperaation, jonka tähtäimessä on päästä käsiksi Yhdysvaltain presidentin ydinasetietoihin. Kuka on ottanut operaation johtaakseen? Karpovilla oli vain yksi luotettu: Jason Bourne. Mutta voisiko Bourne toimia omaa maataan vastaan?

Yhdysvaltain hallitus kintereillään Bournella ei ole muita vaihtoehtoja kuin ratkaista Karpovin jättämä arvoitus: koodi salaiseen aseeseen, joka uhkaa koko maailman turvallisuutta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eric van Lustbader

Julkaistu

2018-08-20

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

281 sivua

Tietoa kirjasta Robert Ludlumin Medusan salajuoni

Robert Ludlumin Medusan salajuoni on sykähdyttävä sekä kiintoisa romaanit, mikä ei jätä varmasti tylsistyneeksi. Eric van Lustbader toimii teoksen kirjoittajana. Kirjan pituus on 281. Ethän silti tyydy vain e-kirjaan, vaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa onnistuu kuunnella juuri siellä jossa ikinä kuljet eli se luo matkastasi kiinnostusta herättävän. NAME äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2018-08-20 julkasijan Otava toimesta. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket kokonaan tuoreen oven kirjojen maailmaan. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat siirtyvät mukavasti mukanasi omassa kännykässäsi. Se kaikki tapahtuu tilittämäll 10 - 20e kuukausimaksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä kuunaan kuljet. Kirjojen testaaminen on lisäksi vilpittömän vaivatonta, sillä voit esteettömästi kokeilla palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.