Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jules Verne - Robinson-koulu maksuttomasti

Tyynellämerellä on kaupan ihan oikea saari! Kun miljonääri William Kolderup ostaa saaren, hänen nuori siskonpoikansa Godfrey Morgan saa ainutkertaisen mahdollisuuden päästä toteuttamaan unelmiaan. Morgan on nimittäin haaveillut matkustamisesta maapallon ympäri.

Morgan jättää kihlattunsa Phinan kotiin odottamaan ja lähtee matkaan enonsa varustamalla höyrylaivalla. Kaikki ei kuitenkaan suju niin kuin Morgan oli suunnitellut – ja niin Morgan joutuu lopulta todelliseen Robinson Crusoe -kouluun. Jules Verne (1828–1905) oli ranskalainen kirjailija, jonka tunnetuimpia romaaneja ovat "Matka maailman ympäri 80 päivässä" sekä "Matka maan keskipisteeseen". Verne oli myös yksi ensimmäisistä science fiction -kirjailijoista. Hän kirjoitti sukellusveneistä ja lentokoneista ennen kuin niitä oli edes keksitty. Jules Vernen kirjoja on käännetty toiseksi eniten maailmassa – Vernen edelle yltää ainoastaan Agatha Christie. Vernen kirjoittamat seikkailut ovat säilyttäneet suosionsa, ja ne riemastuttavat lukijoita yhä tänä päivänä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jules Verne

Julkaistu

2020-03-20

Lukija

Ritva-Liisa Elivuo

Äänikirjan pituus

492 min

E-kirjan pituus

143 sivua

Tietoa kirjasta Robinson-koulu

Robinson-koulu on luomava sekä iloinen romaanit, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Teoksen teki Jules Verne. Robinson-koulu on pituudeltaan 143 sivua, elikä vallan hyvä pituus lukemiseen. Ethän kuitenkaan tyydy vaan digitaaliseen kirjaan, kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä käyt läpi 8:12:07 tunnissa. Äänikirja on upea keino nauttia kirjaa olitpa sitten ratikassa, bussissa tai vaikkapa kävelyllä. Äänikirjan on lukenut Ritva-Liisa Elivuo. Kirja on julkaistu 2020-03-20 ja kirjan julkaisijana on Saga Egmont. E- ja äänikirjat tarjoavat uuden tavan nautiskella kiinnostavista kirjoista matkalla ja kotona. Jos sinulla on oma älypuhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on lisäksi taskussasi lukemattomia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on helppoa äänikirjasovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Monet palveluista tarjoilee samoin ilmaisen kokeilun, tällä tavalla pystyt esteettömästi kokeilla palvelua ilman euroakaan*.