E-kirja

Lue tai kuuntele

Juha Vuorinen - Romaanikerjäläinen maksuttomasti

Lähes kaiken kokeneissa käsissäsi on pian Tuusulan suurikokoisen ajattelijan Juha Vuorisen kolmas hyväntekeväisyyskirja.

Kioskikirjallisuuden diktaattorin päiväkirjamerkinnöistä ja kolumneista kyhätty kokoelma on kirurgintarkka poikkileikkaus huhtikuusta 2010 maaliskuuhun 2011, juorulehtien kestosuosikkien seikkailuista aina politiikan huipulla koheltaneiden lausuntoautomaattien tyhjäkäyntilässytyksiin. Ketään tai mitään ei säästellä – ei edes Kreikan velkatakuita.

Tällä kertaa elämän kerjäläisemme heittäytyy romanttiseksi: Let the pussy if I love you? Sitä taitoa ei sitten kuitenkaan tarvita B-luokan seksimatkalla. Tutustumme myös Ganges-virtaa seilaaviin Linda Lampeniuksen esiintymisasentoon köytettyihin pyhiin miehiin ja ratkaisemme piipitävän pippelin arvoituksen.

Mutta kerrotaanko meille totuus Vuorisen välilevyleikkauksen todellisesta syystä, vai jäämmekö tässä asiassa edelleen saunasolmuun? Lukeminen tekee edelleen hyvää, Juha Vuorinen hankkii Romaanikerjäläisestä kertyvällä tekijänoikeuspalkkiolla lukemista erilaisiin laitoksiin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juha Vuorinen

Julkaistu

2015-08-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

147 sivua

Tietoa kirjasta Romaanikerjäläinen

Kuuntele vaiheakas romaanit Romaanikerjäläinen, minkä rinnalla vastaanotat verrattomia tuntemuksia. Teoksen kirjoitti Juha Vuorinen. Tämä romaanit pitää sisällään 147 sivua, minkä rinnalla nauttia useampi tovi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka messissä vastaanotat lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja on kätevä tapa kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet liikkeellä ja saa myös iltalenkistä ainutlaatuisemman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2015-08-01 julkaisijan Diktaattori Oy toimesta. Käynnistä saman tien äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin tutustuminen ja pystyt nautiskelemaan kirjoista kokonaan uudella keinolla. Mikäli sinulla on oma älypuhelimesi mukana, niin sinulla on lisäksi mukanasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on ongelmatonta sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Mikäli et ole varma onko tämän mukainen palvelu sopiva sinulle, niin voit kokeilla tahtomaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.