E-kirja

Lue tai kuuntele

Piia Leino - Ruma kassa maksuttomasti

Kirpeän humoristinen tarina tosi-tv:n maailmasta.

Tiedotusopin luvut keskeyttänyt Sarianna tekee töitä valintamyymälän kassana. Hän ei ole tyytyväinen itseensä, elämäänsä eikä ulkonäköönsä, jonka kokee vaikeuttavan mahdollisuuksiaan aivan kaikessa. Sitten Sarianna pestataan uuteen tosi-tv-sarjaan ja hänen elämänsä muuttuu perusteellisesti. Sarjan nimi on The Beauties & The Beasts, ja lienee selvää, kumpaan kategoriaan Sarianna kuuluu, kummassa joukkueessa hän kilpailee thaimaalaisella paratiisisaarella. Ruma kassa on myös yllättävien käänteiden kertomus, joka saa lukijan kaatuilemaan naurusta. Se kuvaa hersyvän hauskasti niin tv-sarjan tekovaiheita kuin kaunottarien ja hirviöiden vastakkainasettelua ja yllättäviä liittoutumisia.

Mutta lukija ei naura vain pintajulkisuudelle, vaan myös omille ennakkoasenteilleen. Naiset voimautuvat, kun kaunottaret ja hirviöt heräävät vastarintaan viidakkosaaren kultaisella hiekalla. Miehiäkin Ruma kassa auttaa näkemään, että yleensä peili on vino, ei naama.

Piia Leino on STT-Lehtikuvan toimittaja. Hän on työskennellyt mm. rikostoimittajana ja raportoinut niin Anneli Auerin kuin Jari Aarnion tapauksesta. Ruma kassa

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Piia Leino

Julkaistu

2016-04-18

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

146 sivua

Tietoa kirjasta Ruma kassa

Kiintoisa Ruma kassa on hyvä romaanit, jota luettaessa ajankulu haihtuu tyystin. Tämän upean teoksen on raapustanut Piia Leino. Tästä kirjasta löytää 146 sivua, niiden kanssa mahdat elää ainutlaatuisia tuntemuksia. Lisänä digitaalisesta kirjasta on tehty myöskin äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa onnistuu kuunnella justiinsa siellä missä ikinä menetkään ja se saa matkastasi kiintoisamman. Tämän äänikirjan lukee tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi WSOY 2016-04-18. E- ja äänikirjat antavat maikoisan keinon nauttia kiinnostavista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Tämä koko juttu sujuu helposti, kun ainoastaan omistat älypuhelimen. Se kaikki onnistuu maksamalla 10 - 15euron kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan rajattoman määrän kirjoja missä kuljet. Kun et ole takuuvarma onko tämän tyyppinen sovellus oikea sinulle, niin pystyt testata valitsemaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.