Äänikirja

Lue tai kuuntele

Kaari Utrio - Ruusulaakso maksuttomasti

Ruusulaakso on kova ja häikäisevä kuvaus makeasta elämästä, 1980-luvun Suomen menestyjistä ja kulissien takaisesta armottomasta pelistä. Pinnan alla kuplii niin petos kuin väkivaltakin.

Tuire Talvisilta on menestyvän Ruskatuotteen johtaja ja keulakuva, kaunis, varma, tyylikäs, kova. Hänen sisarensa Laura on paljolti hänen luomuksensa, pukeutuu hänen valitsemiinsa vaatteisiin, meikkaa hänen ohjeittensa mukaan. Tuire on valinnut Lauralle miehenkin: tunnettu taiteilija Kari Pirkkoinsuo on karhunkokoinen ja -tapainen, rakastajanakin.

Talvisiltojen sisarukset pyörivät menestyjien maailmassa, josta haluavat osalliseksi kaikki jotka haluavat näkyä ja olla jotain – taiteilijat, poliitikot, mediaväki, suunnittelijat, galleriaihmiset. Mutta kaikki eivät voi päästä osalliseksi makeasta elämästä – ja voi olla että onnellisimpia ja rikkaimpia ovatkin juuri ne jotka onnistuvat pysymään tästä maailmasta erossa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kaari Utrio

Julkaistu

2020-04-08

Lukija

Kirsti Valve

Äänikirjan pituus

748 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Ruusulaakso

Ruusulaakso on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan on kirjoittanut Kaari Utrio. Kyseinen romaanit pitää sisällään 0 sivua, joiden kanssa iloita jopa moni hetkinen. Ethän kuitenkaan takerru vaan e-kirjaan, vaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 12:28:47 tunnissa. Äänikirjaa onnistuu kuunnella ihan siellä missä ikinä liikutkaan joten se luo matkasta kiinnostusta herättävän. Kirjan hurmaavana äänenä toimii Kirsti Valve. Tämän kirjan julkaisi Tammi 2020-04-08. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat tykkänään uuden oven kirjojen pariin. Tarviit vain kännykän niin messissä on monia kirjoja. Tämä onnistuu suorittamalla 10 - 15€ kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän määrän kirjoja missä koskaan kuljet. Äänikirjojen koettaminen on samoin vilpittömän helppoa, sillä kykenet vapaasti kokeilla sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.