E-kirja

Lue tai kuuntele

Frederick Marryat - Saaren orvon seikkailut maksuttomasti

Autiota saarta asuttaa kummallinen pariskunta – mies nimeltä Jackson ja Frank-niminen poika, joka ei tiedä taustastaan mitään. Jacksonin sokeutuessa Frank kiristää tältä tietoja historiastaan. Joukko ihmisiä, Frankin vanhemmat mukaan lukien, haaksirikkoutuivat saarelle ja kuolivat sitten yksi kerrallaan pois, niin että jäljelle ovat jääneet vain he kaksi.

Jacksoninkin kuoltua Frank jää saarelle yksin. Eräänä päivänä saaren edustalle ilmestyy vene, jossa on ihmisiä. Frankille luvataan pääsy pois saarelta, mutta muutaman päivän päästä seurue onkin häipynyt Frankin ruoat mukanaan. Jälkeen on jätetty vain yksi nainen, rouva Reichardt, josta tulee Frankille äitihahmo. Mutta pääsevätkö Frank ja rouva Reichardt koskaan pelastautumaan saarelta?

Romaanin pohjalta on tehty vuonna 1959 elokuva nimeltä "The Little Savage".
Frederick Marryat (1792‒1848) oli kirjailija ja Britannian kuninkaallisen laivaston virkamies, jota voidaan pitää yhtenä meritarinoiden edelläkävijöistä. Romaanien lisäksi hän kirjoitti myös lyhyempiä meritarinoita kuten novelleja, näytelmiä, esseitä ja matkajournalismia. Marryat myös kehitti laajasti käytössä olevan merenkulun liputusjärjestelmän, joka on nimetty hänen mukaansa Marryatin koodiksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Frederick Marryat

Julkaistu

2020-08-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

203 sivua

Tietoa kirjasta Saaren orvon seikkailut

Saaren orvon seikkailut on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan on kirjoittanut Frederick Marryat. Tämä GENRE on sivumäärältään 203 sivua, eli iloa piisaa lukuisaksi ajanjaksoksi. Nykypäivänä ei ole onneksi pakollista taipua ainoastaan luettavaan versioon, sen sijaan tarjolla on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on fantastinen tyyli kuunnella kirjaa ollessasi sitten junassa, autossa tai vaikka pyöräilemässä. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-08-12 julkasijan Saga Egmont toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket täysin uuden oven kirjojen pariin. Se kaikki onnistuu jouheasti, mikäli omistat puhelimen. Mikäli vaadit mennä kunnollisesti e-kirjojen pauloihin, niin sinun alkaa ainoastaan tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 15e niin käytössäsi on eeppinen kokoelma e-kirjoja. Kun yhä epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä ohjelmaa, niin yritä sitä viipymättä 2 viikon ajan.