E-kirja

Lue tai kuuntele

Karin Erlandsson - Saarretut maksuttomasti

Mitä tapahtuu, kun äiti murhataan?

Saarretut kertoo perheestä, joka yrittää jatkaa elämää. Suru on läsnä, mutta pian käy ilmi, että menneisyydessä on asioita, jotka pitävät otteessaan. Perheen isä Krister makoilee enimmäkseen sohvalla kääntäen selkänsä lapsille ja maailmalle, tytär Kajsa voitelee joka päivä uudet leivät ja yrittää saada kaiken näyttämään normaalilta. Kajsa jää yhä enemmän yksin: kuolleen äidin tytär. Perheen pojan Jonaksen ajatuksista ei tiedä kukaan.

Eletään 1990-luvun alkua ja paikallislehden toimituksessa Sara Kvist kollegoineen painaa pitkää päivää - kaupunkiin on iskenyt vuosisadan lumimyrsky. Neljä kaupungin viidestä ulospääsytiestä on pian poikki, käytössä on vain yksi lumiaura ja poliisiasemalla Harry on yksin vastuussa järjestyksestä. Hyytävästä viimasta huolimatta tunteet alkavat kuumeta saarroksiin joutuneessa pikkukaupungissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Karin Erlandsson

Julkaistu

2018-03-07

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

124 sivua

Tietoa kirjasta Saarretut

Sähköistävä Saarretut on uskomaton romaanit, mitä kuunneltaessa aika häviää tykkänään. Tämän mahtavan teoksen on kynäillyt Karin Erlandsson. Tämä teos on pituudeltaan 124 sivua, eli lukuiloa riittää moneksi ajanjaksoksi. Ethän takerru vaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa voit kuunnella siellä jossa kuljet joten se saa matkasta kuin matkasta kiehtovamman. NAME äänikirjan lukija on tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Kustantamo S&S 2018-03-07. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin maittava tapa lueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa koskaan kuljetkaan. Äänikirjat sekä e-kirjat tallustavat mukvasti mukanasi älypuhelimessasi. Se kaikki onnistuu maksamalla 10 - 20€ kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan rajattoman määrän kirjoja missä koskaan liikutkaan. Äänikirjojen kokeileminen on samoin todella helppoa, sillä pystyt esteettömästi kokeilla palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.