E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Sadan vuoden unet maksuttomasti

"Masentunut Ruusunen satuttaa sormensa leipäveitseen, syrjäytynyt Ali Baba vetäytyy asuntoonsa, ja Lumikin ilkeän äitipuolen peili päätyy kampaamoon. Sadan vuoden unissa suomalaiset eturivin kirjailijat tarttuvat vanhoihin satuihin, eikä mikään ole enää kuten ennen.

Kirjassa on kolmetoista aikuisille kirjoitettua muunnelmaa kaikkien tuntemista satuklassikoista. Mukana on niin Grimmin veljesten ja Charles Perrault’n kertomuksia kuin Aisopoksen eläinsatuja, hölmöläisten toilailuja unohtamatta.Kirjan kirjoittajat ovat suomalaisen spekulatiivisen fiktion veteraaneja sekä nousevia kykyjä. Hyytävissä, ravistelevissa ja ilkikurisissa tarinoissa kirjoittajien äänet sekoittuvat vanhoihin myytteihin, kun tutut hahmot kohtaavat elämän realiteetit."

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2017-07-13

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

235 sivua

Tietoa kirjasta Sadan vuoden unet

Sadan vuoden unet on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoittajana on ollut Unknown Author. Tästä kirjasta löytää 235 sivua, minkä kanssa saatat elää mielenkiintoisa oivaluksia. Ethän rajoitu vaan digitaaliseen kirjaan, vaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin upea keino nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, lentokoneessa tai vaikka pyöräilemässä. Tässä lukijana on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2017-07-13 julkasijan Jalava toimesta. Ääni – sekä e-kirja on mukava tapa lueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa kuunaan oletkaan. Tarviit puhelimen ja messissä on tuhansia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on jouhevaa äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Kirjojen yrittäminen on lisäksi todella mutkatonta, sillä pystyt vapaasti yrittää ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.