E-kirja

Lue tai kuuntele

Dani Collins, Tara Pammi - Salaisuuksia ja suudelmia / Kun totuus voittaa maksuttomasti

Salaisuuksia ja suudelmia

Rozalia oli arvannut, että matkasta tulisi hankala, mutta että hän joutuisi putkaan syytettynä varkaudesta...! Hän oli tiennyt Viktor Rohanin olevan hankala ja omavaltainen, mutta miten mies kehtasi ensin vietellä hänet ja sitten usuttaa poliisit hänen peräänsä! Viktorin vakuuttelut, että kyse oli vain väärinkäsityksestä, saivat Rozin vain entistä vihaisemmaksi!Kun totuus voittaa

Luksuskiinteistöpohatta Stefan Bianco sai New Yorkin talousseurapiirien leuat loksahtamaan astuessaan viimeinkin avioon. Hänen morsiamensa käänsi selkänsä maineikkaalle suvulleen kymmenisen vuotta sitten.Toivotaan, että tällä kertaa rouva Bianco saa pidettyä kiinni sekä arvonimestään että miehestään.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Dani Collins, Tara Pammi

Julkaistu

2020-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

205 sivua

Tietoa kirjasta Salaisuuksia ja suudelmia / Kun totuus voittaa

Sähköistävä Salaisuuksia ja suudelmia / Kun totuus voittaa on loistava romaanit, jota luettaessa vuorokaudenaika karkkoaa täydellisesti. Tämän ensiluokkaisen kirjan on kynäillyt Dani Collins, Tara Pammi. Tämän pituus on 205. Tästä kirjasta on tehty niin ikään äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla hyödyllinen tapa kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet liikkeellä ja se tekee myös iltalenkistä kivemman. Kirjan on lukenut tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-05-01 ja teoksen julkaisijana toimii Harlequin. Aloita hetimiten äänikirjoihin ja e-kirjoihin tutustuminen ja kyet iloitsemaan kirjoista todella uudella keinolla. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat parhaan ohjelman. Kirjojen kuunteleminen on luistavaa sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Kun vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä sovellusta, niin yritä sitä 2 viikon ajan.