E-kirja

Lue tai kuuntele

J.T. Ellison - Salaisuuksien syövereissä maksuttomasti

Salaisuuksien syövereissä

Synkissä vesissä...

Oikeuslääkäri Samantha Owens tietää, että hänen työtänsä on terävien menetelmien sekä tarkkuustyökalujen avulla selvittää kuolinsyy.

Sen jälkeen, kun hänen miehensä ja kaksi lastaan hukkuivat Nashvillen suuressa tulvassa, hänen elämästään katosi merkitys. Häntä pitää otteessaan musertava suru, jota mikään työmäärä ei lievitä - ei, ennen kuin hän saa erikoisen puhelun Washington DC:stä.

Linjan toisessa päässä on hänen entisen poikaystävänsä äiti, joka pyytää Samia tekemään uuden ruumiinavauksen pojalleen. Eddie Donovan on virallisesti väkivaltaisen autoryöstön uhri, mutta Samin tarkat tutkimukset löytävät jotain muuta. Entinen sotilas murhattiin, muttei suinkaan autonsa vuoksi.

Samin on kohdattava kipeitä muistoja, ja tunteita, mitä hänen entisen rakastettunsa raaka kuolema herättää. Hän on ihmeissään arvoituksesta, joka Eddien päiväkirjamerkinnöistä paljastuu. Se vie hänet Xanderin luokse – sotilaan, joka on eristäytynyt maailmasta palattuaan Afganistanista – ja edelleen raakojen rikosten pariin, jotka ulottuvat karuilta sota-alueilta aina Washingtoniin asti. Rivienvälistä voi lukea, ettei kukaan pääse vapaaksi ja mikäli aikoo selvittää murhat, voi itse kohdata kuoleman.

 

 

 

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

J.T. Ellison

Julkaistu

2013-10-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

212 sivua

Tietoa kirjasta Salaisuuksien syövereissä

Salaisuuksien syövereissä on häkellyttävä sekä iloinen romaanit, joka ei taatusti jätä todellakaan väsyneeksi. Tämän on kirjoittanut J.T. Ellison. Tämä romaanit pitää sisällään 212 sivua, minkä avulla iloita moni hetkinen. Tämän kirjan kanssa ei ole tarve rajoittua ainoastaan luettavaan versioon, lisäksi poimittavana on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin mukava konsti nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, bussissa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Teos on julkaistu 2013-10-01 ja kirjan julkaisijana on Harlequin. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin loistava konstilukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa koskaan menetkään. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat siirtyvät sopivasti mukanasi omassa älypuhelimessasi. Suorittamalla noin 15€ kuukausimaksun avaat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Jos et ole vuorenvarma onko tämän vertainen sovellus sopiva itsellesi, niin kykenet yrittää valitsemaasi sovellusta sitoutumatta 2 viikon ajan.