E-kirja

Lue tai kuuntele

Nicola Cornick - Salakuljettajakuningatar maksuttomasti

Salakuljettajakuningatar

Hän aikoo paljastaa naisen etsittynä rikollisena, tai sitten vietellä hänet naisena, jota hän himoaa…

Vanhapiika – sellaisena lady Christina MacMorlan tunnetaan seurapiireissä, koska hän on jo yli kolmenkymmenen. Tietoisena siitä, että hän ei tule koskaan saamaan omaa kotia ja perhettä, hän toimii emäntänä isänsä, Forresin herttuan, kutsuilla ja pitää huolta nuoremmista sisaruksistaan. Mutta hän ei ehdi koskaan ikävöidä sitä, mitä hän ei voi saada. Hän elättää köyhtynyttä klaaniaan toimimalla laajan viskiä salakuljettavan liigan johtajana. Liiga on toimissaan aina askeleen edellä voutia – kunnes Lucas Black ilmestyy maisemiin.

Lucas ei halua tehdä itseään tunnetuksi sen paremmin arvonimellään kuin arvostetun seurapiirin keskuudessakaan. Sen sijaan hän on luonut omaisuuden pitämällä menestyksellistä peliluolaa. Tämän lisäksi hän on vakooja, jonka tehtävänä on murskata lain kouraa välttelevä Kilmoryliiga.

Lucas luulee, että lady Christina on vain tylsistynyt vanhapiika. Lady Christina taas luulee, että Lucas on nuori harhapoluille eksynyt kapinallinen. Mutta kun totuus paljastuu, pelissä on enemmän kuin heidän rakkautensa…

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Nicola Cornick

Julkaistu

2015-10-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

200 sivua

Tietoa kirjasta Salakuljettajakuningatar

Kuuntele tapahtumarikas romaanit Salakuljettajakuningatar, jonka rinnalla koet suurenmoisia elämyksiä. Kirjan teki Nicola Cornick. Kyseinen teos on sivumäärältään 200 sivua, siis lukemista riittää muutamaksi ajanjaksoksi. Älä siitä huolimatta tyydy ainoastaan digitaaliseen kirjaan, vaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on loistava käytäntö kuunnella kirjaa hetkinä kun olet liikkeellä ja tekee myöskin lenkistä mielenkiintoisemman. Tämän äänikirjan lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Harlequin 2015-10-01. Ääni – sekä e-kirja on helppo tapa lukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä koskaan menet. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat reissaavat mukavasti mukanasi omassa älypuhelimessasi. Kirjojen kuunteleminen on helppoa sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Kirjojen kokeileminen on samoin äärimmäisen helppoa, koska kykenet rajattomasti kokeilla sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.