Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Robert Louis Stevenson - Salaperäinen ovi maksuttomasti

Kauhuklassikko vailla vertaa!

Lontoon kaduilla liikkuu outo ja salaperäinen mies Mr. Hyde, joka herättää kaupunkilaisissa kauhua. Mr. Hyde talloo tunteettomasti pikkutytön, ja hänet liitetään myös selkäpiitä karmivaan murhaan. Kun Mr. Hydeä ryhdytään etsimään, häntä ei kuitenkaan löydy. Miten se on mahdollista? Ja miten Mr. Hyde liittyy arvostettuun tohtori Jekylliin?

Robert Louis Stevensonin "Salaperäinen ovi" tunnetaan myös nimellä "Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde". Klassikon asemaan noussut teos käsittelee hyvän ja pahan kamppailua ihmismielen sisällä. Robert Louis Stevenson (1850–1894) oli skotlantilainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti romaaneistaan "Tohtori Jekyll ja Mr Hyde" sekä "Aarresaari".rnrnStevenson opiskeli tekniikkaa Edinburghin yliopistossa, ja hän suunnitteli jonkun aikaa majakoita. Stevenson sairasti tuberkuloosia, ja sairaalloisuutensa takia hän päätti vaihtaa opiskelualaa lakiin. Stevenson ei kuitenkaan ikinä työskennellyt lakimiehenä, vaan alkoi kirjoittaa tarinoita. Huonon terveydentilansa vuoksi Stevenson matkusti paljon, ja lopulta hän päätyi asumaan perheensä kanssa Samoalle. rnrnStevenson julkaisi romaanien lisäksi novelleja, runoutta, esseitä ja matkakertomuksia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Robert Louis Stevenson

Julkaistu

2020-03-05

Lukija

Panu Vauhkonen

Äänikirjan pituus

192 min

E-kirjan pituus

73 sivua

Tietoa kirjasta Salaperäinen ovi

Mieleenpainuva Salaperäinen ovi on hurja romaanit, jota luettaessa kellonaika poistuu kerrassaan. Teoksen teki Robert Louis Stevenson. Kyseinen romaanit pitää sisällään 73 sivua, joiden kanssa nautiskella vaikka moni hetkinen. Älä siitä huolimatta jää pelkästään digitaaliseen kirjaan, kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 3:12:25 tunnissa. Äänikirja onkin upea konsti kuunnella kirjaa ollessasi metrossa, autossa tai vaikka ulkoilemassa. Tätä kirjaa lukee Panu Vauhkonen. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-03-05. Ääni – ja e-kirja onkin hyvä keinolueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikänään kuljet. Mikäli sinulla on oma puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on taskussasi satoja erilaisia kirjoja. Tämä onnistuu tilittämäll 10 - 20€ kk-maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä milloinkaan menet. Parasta asiakkaalle on että, miltei kaikki palvelut tarjoilevat ilmaista kokeilua jolloin pystyt rajoittamattomasti kokeilla kahden viikon ajan kirjoja ja miettiä onko ohjelma justiinsa sinulle kelpo.