Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Anna Ekberg - Salattu nainen maksuttomasti

”Dekkarien ehdotonta huippua. Hyvin kirjoitettu, yllättävä ja ihastuttavan kauhistava.” – Femina

Salattu nainen on vangitsevan toimintatrillerin ja kiihkeän rakkaustarinan täydellinen yhdistelmä.

Louise ja Joachim elävät idyllistä rakastavaisten elämää Christiansön saarella, missä Louise pitää pientä kahvilaa. Eräänä päivänä kahvilaan ilmestyy tuntematon mies, joka väittää, että Louise on hänen kolme vuotta sitten kadonnut vaimonsa Helene. Dna-tutkimukset vahvistavat asian: Louise ei ole se henkilö, joka itse uskoo olevansa. Röntgenkuvista paljastuu lisäksi, että hän on joskus saanut vakavia iskuja päähänsä, mikä on saattanut johtaa muistinmenetykseen.

Asiasta ei ole epäilystäkään, Louise on Helene Söderberg, Edmundin vaimo, kahden lapsen äiti ja suuren yritysimperiumin perijätär. Järkyttyneen Louisen on pakko palata entiseen elämäänsä – elämään, josta hän ei muista mitään – ja hyvästellä rakastamansa Joachim.

Mutta hänen on myös yritettävä keinolla millä hyvänsä selvittää mitä tapahtui yönä, jona hän katosi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anna Ekberg

Julkaistu

2018-12-01

Lukija

Kati Tamminen

Äänikirjan pituus

930 min

E-kirjan pituus

318 sivua

Tietoa kirjasta Salattu nainen

Kuuntele nyt vauhdikas romaanit Salattu nainen, jonka rinnalla koet verrattomia kokemuksia. Anna Ekberg on kirjan kirjoittajana. Tämä Style of music on sivumäärältään 318 sivua, siis lukuiloa riittää lukuisaksi illaksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka seurassa kuuntelet lukuhetkiä peräti 15:30:04 h. Äänikirja voi olla rentouttava käytäntö kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet bussissa ja tekee lisäksi kävelystä kivemman. Tämän kirjan sinulle lukee Kati Tamminen. Teoksen on julkaissut Minerva 2018-12-01. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät kokonaan tuoreen tavan iloita kirjoista. Se kaikki toimii helposti, mikäli vain omistat älypuhelimen. Tämä tapahtuu tilittämäll 10 - 15e kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan rajattoman määrän kirjoja missä ikinä menetkään. Äänikirjojen kokeileminen on samoin vilpittömän vaivatonta, koska kykenet esteettömästi testata palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.