E-kirja

Lue tai kuuntele

Sarah M. Anderson, Barbara Dunlop - Salattu päiväkirja / Yllättävä tulevaisuus maksuttomasti

Salattu päiväkirja

Huikentelevaisen äitinsä kuoleman jälkeen Niki Gerard päätyy Lyndon Valleyyn peitenimen turvin velipuoliensa huomaan. Hänen on löydettävä äitinsä päiväkirja, joka sisältää aivan liian paljon tietoa Washington D.C:n silmäätekevistä ja näiden salaisista puuhista – muuten joku voisi käyttää tietoja häntä vastaan! Sitten tilan naapuriin muuttaa vieras cowboy, joka saa Nikin sydämen sykkimään tiuhempaan tahtiin. Mutta miksi Nikistä tuntuu, että mies salaa jotakin? Ei kai mies ole jäljittänyt häntä tänne pahat mielessään?Yllättävä tulevaisuus

Elämästä ja sen suomista iloista nauttiva Bobby Bolton valvoo Black Hillsin luksuslomakohteensa valmistumista. Vaikka haasteita riittää, elämä hymyilee, eikä Bobby kaipaa siihen muutosta. Siksi järkytys onkin melkoinen, kun hänen elämäänsä astelee takaisin nainen, jonka hän on yrittänyt – huonolla menestyksellä – unohtaa; Stella Caine, hänen lomakeskuksensa yltiökonservatiivisen päärahoittajan ainoa tytär. Kaiken lisäksi Stella odottaa hänen lastaan! Bobby voi vain arvata, mitä tieto avioliiton ulkopuolisesta raskaudesta merkitsisi hänen bisneksilleen asioiden ollessa niin kuin ne olivat. Mikä siis neuvoksi?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sarah M. Anderson, Barbara Dunlop

Julkaistu

2015-04-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

234 sivua

Tietoa kirjasta Salattu päiväkirja / Yllättävä tulevaisuus

Salattu päiväkirja / Yllättävä tulevaisuus on sykähdyttävä sekä viihdyttävä romaanit, joka ei varmasti jätä todellakaan kylmäksi. Sarah M. Anderson, Barbara Dunlop on teoksen kirjoittajana. Salattu päiväkirja / Yllättävä tulevaisuus on pituudeltaan 234 sivua, joten näinollen hyvä pituus läpi käytäväksi. Luettavan kirjan kera kuunneltavissa on mahtava äänikirja, minkä kera vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin toimiva käytäntö kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, autossa tai vaikka lenkillä. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2015-04-01 julkasijan Harlequin toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin loistava tapa lukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa kuunaan kuljet. Se sujuu sulavasti, mikäli ainoastaan omistat puhelimen. Äänikirjojen kuunteleminen on mukavaa äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Mikäli et ole varma onko tämän kaltainen palvelu sopiva sinulle, niin kykenet yrittää valitsemaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.