Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Samettipuutarha maksuttomasti

Erotica-sarjan kuumankostea novellikokoelma Lehtimetsän ilmassa tuoksuvat yrtit ja kukat, aurinko siivilöityy tiheiden oksien läpi. Nainen tarkkailee puiden lehvästön suojasta metsäjärvessä uivaa miestä. Mies nousee vedestä ja kahlaa rantaan. Hänen jalkoihinsa heijastuu vedestä välkkyviä valojuovia, vartalolla valuu kimaltavia pisaroita ja mies huokuu kesäauringon lämpöä. Nainen vaistoaa miehessä samanlaista aistillisuutta ja kiihkoa kuin itsessään...

Samettipuutarha on kokoelma naisten kirjoittamia laadukkaita eroottisia novelleja. Vedenneito kohtaa vampyyrin, lomareissullaan polulta eksyvä lenkkeilijätär päätyy viinikellarin isännän hoteisiin ja opettajatar ottaa nuoren miehen tiukkaan jälki-istuntosessioon. Tarinoissa halut kohtaavat estottomasti ja nainen tietää mitä tahtoo. Fantasioissa on aistillisen kihelmöivää tunnelmaa mutta myös suorasukaista ja kiihottavaa toimintaa. Samettipuutarhassa kukat aukeavat nautinnollisen raukeisiin hetkiin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2019-04-08

Lukija

Maria Lahti

Äänikirjan pituus

383 min

E-kirjan pituus

128 sivua

Tietoa kirjasta Samettipuutarha

Samettipuutarha on sykähdyttävä ja mielenkiintoinen romaanit, mikä ei takuulla jätä lukijaansa vaisuksi. Unknown Author toimii kirjan kirjoittajana. Kirjan pituus on 128. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä messissä kuuntelet jopa 6:23:42 h. Äänikirja onkin mukava käytäntö kuunnella kirjaa silloin kun olet autossa ja se saa lisäksi lenkistä ainutlaatuisemman. Tämän kirjan sinulle lukee Maria Lahti. Kirja on julkaistu 2019-04-08 ja kirjan julkaisijana toimii Gummerus. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat hyvin uudenaikaisen keinon iloita kirjoista. Silloin kun sinulla on omistamasi kännykkäsi taskussa, niin sinulla on myöskin mukanasi tuhansia erilaisia kirjoja. Suorittamalla sovitun kk-maksun korkkaat siis oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei toden totta lopu kirjat omana elinaikanasi. Äänikirjojen yrittäminen on myös äärimmäisen mutkatonta, koska pystyt sitoutumatta testata ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.