Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Heidi Köngäs - Sandra maksuttomasti

Sisällissota pyyhkäisee kotipihaan ja murskaa tulevaisuuden.

Sandra ja Janne ovat pystyttäneet torpan Ylä-Väärin kulmalle, ja lapsiakin on siunaantunut. Kesken työteliään elämän se tulee, sota, ja Janne tempaistaan kaartiin. Sandra jää yksin huolehtimaan kaikesta, ja huomaa miten suhtautuminen häneen muuttuu. Ylpeys on nieltävä, jos leivän syrjässä aikoo pysyä. Mutta paljon pahempaa on edessä.

Kalmanhajuinen kevät avautuu toisin Sandran tyttärentyttärelle, joka lähes sata vuotta myöhemmin tutkii vanhoja muistiinpanoja. Hän on oppinut, että vaikeneminen on kultaa eikä kipeistä asioista puhuta. Kaikki mennyt on äkkiä läsnä, järkyttävänä. Miksi ihmismieli pehmenee anteeksiantoon niin hitaasti?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Heidi Köngäs

Julkaistu

2017-09-18

Lukija

Karoliina Kudjoi

Äänikirjan pituus

433 min

E-kirjan pituus

154 sivua

Tietoa kirjasta Sandra

Kuuntele nyt touhukas romaanit Sandra, minkä kanssa koet imuistoisia fiiliksiä. Kirjan loi Heidi Köngäs. Teoksesta löytyy 154 sivua, joiden kanssa mahdat viettää mahtavia hetkiä. Tästä e-kirjasta on tehty myöskin kuunneltava versio, minkä kestoaika on 7:13:59 tuntia. Tämä kirja ei hillitse lukijaansa iloitsemaan kirjasta vain siihen aikaan kun onnistut lukemaan, sen sijaan saatat nyt nauttia kirjasta missä tahansa mielit kuten kävelyllä. Tätä äänikirjaa lukee Karoliina Kudjoi. Kirja on julkaistu 2017-09-18 ja teoksen julkaisijana toimii Otava. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle aivan uuden oven kirjojen tykö. Tarviit vaan puhelimen ja mukanasi on lukemattomia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on helppoa sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Äänikirjojen yrittäminen on samoin tosi mutkatonta, sillä voit rajattomasti testata ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.