E-kirja

Lue tai kuuntele

Karl Johan Robert Kiljander - Sanny Kortmanin koulu maksuttomasti

Neiti Sanny Kortman on yksityistyttökoulun johtaja. Kortman pitää koulussa tiukkaa kuria – ja muiden opettajien lempipuuhaa on juoruta opettajanhuoneessa Kortmanin tempauksista. Väärinkäsitys Kortmanin ja herra Pölkkysen välillä kuitenkin paljastaa, ettei Kortman ole täysin jääsydäminen.

"Sanny Kortmanin koulu" on Karl Johan Robert Kiljanderin hulvaton näytelmä vuodelta 1902. Opettajien välisiä suhteita ja auktoriteetin väärinkäyttöä kuvaava teos on kiinnostavaa luettavaa myös tänä päivänä.
Karl Johan Robert Kiljander (1848–1924) oli suomalainen näytelmäkirjailija ja postimestari. Hän kirjoitti ensimmäiset näytelmänsä ruotsiksi, mutta vaihtoi pian kirjoittamaan suomeksi. Kiljanderin humoristisia näytelmiä esitettiin Kansallisteatterissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Karl Johan Robert Kiljander

Julkaistu

2020-02-26

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

59 sivua

Tietoa kirjasta Sanny Kortmanin koulu

Sanny Kortmanin koulu on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän upean teoksen on raapustanut Karl Johan Robert Kiljander. Kirjasta löytää 59 sivua, joiden mukana pystyt elää unohtumattomia elämyksiä. Luettavan kirjan kera saatavilla on myös hyödyllinen äänikirja, minkä kanssa vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin toimiva tapa kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet autossa ja se saa myöskin iltalenkistä mielenkiintoisemman. Tässä lukijana on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2020-02-26 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Pane alulle nyt äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin totutteleminen ja kyet nauttimaan kirjoista todella uudenaikaisella tavalla. Tämä koko homma toimii jouheasti, mikäli ainoastaan omistat älypuhelimen. Äänikirjojen kuunteleminen on sulavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Jos et ole varma onko tämän mukainen sovellus sopiva sinulle, niin kykenet testata valitsemaasi ohjelmaa veloituksetta 2 viikon ajan.