Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Lori Nelson Spielman - Sanoja sydämestä maksuttomasti

Menestynyt uranainen joutuu surun kohdatessa kyseenalaistamaan koko elämänsä. Sydämeenkäypä romaani menetyksestä, valinnoista ja yhteyden löytämisestä

Erika Blairin elämä pyörii hänen menestyneen kiinteistöbisneksensä ympärillä New York Cityssä. Kun toinen hänen tyttäristään menehtyy traagisesti, Erikan elämän rakennuspalikat kolisevat kumoon. Myös yhteys eloon jääneeseen tyttäreen uhkaa katketa. Mutta kuka on lähettänyt sähköpostin, jossa siteerataan Erikan tytärvainajalleen tekemää leikekirjaa?

Salaperäiset sitaatit näyttävät tietä Erikan lapsuudenmaisemiin, jotka hän on vannonut jättävänsä taakseen. Vasta, kun Erika kohtaa menneisyytensä, hän voi löytää tien lastensa - ja itsensä - luo.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lori Nelson Spielman

Julkaistu

2019-12-23

Lukija

Charlotta Hagfors

Äänikirjan pituus

631 min

E-kirjan pituus

228 sivua

Tietoa kirjasta Sanoja sydämestä

Kuuntele heti touhukas romaanit Sanoja sydämestä, jonka avulla elät tavattomia fiiliksiä. Lori Nelson Spielman toimii kirjan kirjoittajana. Kyseinen romaanit pitää sisällään 228 sivua, joiden parissa olla moni hetki. E-kirjan ohella tarjottavana on mainio äänikirja, minkä kanssa vietät normaalinopeudella 10:31:27 tuntia. Äänikirja on fantastinen tyyli kuunnella kirjaa ollessasi sitten junassa, autossa tai esimerkiksi lenkillä. Kirjan on lukenut Charlotta Hagfors. Tämän teoksen julkaisi Otava 2019-12-23. E- ja äänikirjat tarjoilevat oivan tilaisuuden nauttia kiinnostavista kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Tarviit ainoastaan älypuhelimen ja kyydissäsi on tuhansia kirjoja. Se tapahtuu suorittamalla 10 - 20euron kk-maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman summan kirjoja missä ikinä liikut. Iso osa ohjelmista tarjoaa samoin ilmaisen kokeilujakson, ja näin kykenet rajattomasti kokeilla sovellusta ilman euroakaan*.