Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Charles Dickens - Sanoma mereltä maksuttomasti

Merestä, ajopuiden seasta löytyy pullo, ja pullosta viesti. Vesi on huuhtonut osan viestin sanoista pois. Kapteeni Jorgan haluaa selvittää viestin salaisuuden. Onko viestin lähettänyt haaksirikossa kuollut merimies? Mitä merimiehen isä on tehnyt? Kapteeni Jorgan ryhtyy tutkimaan asiaa merimiehen veljen kanssa.

"Sanoma mereltä" on Charles Dickensin kertomus vuodelta 1860. Se julkaistiin suomeksi vuonna 1882.
Charles Dickens (1812–1870) oli englantilainen romaanikirjailija. Hän oli yksi merkittävimmistä eurooppalaisista 1800-luvun kirjailijoista. Monet Dickensin teoksista julkaistiin alun perin jatkokertomuksina sanomalehdissä. Hänen kuuluisimpia teoksiaan ovat muun muassa "Oliver Twist" ja "Kolea talo".

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Charles Dickens

Julkaistu

2020-07-28

Lukija

Sampo Kerola

Äänikirjan pituus

276 min

E-kirjan pituus

118 sivua

Tietoa kirjasta Sanoma mereltä

Vauhdikas Sanoma mereltä on suurenmoinen romaanit, mitä luettaessa vuorokaudenaika poistuu täysin. Tämän huikean teoksen on raapustanut Charles Dickens. Kyseisestä kirjasta löytyy 118 sivua, minkä rinnalla onnistut vastaanottaa ainutlaatuisia kokemuksia. Tämän lisäksi digitaalisesta kirjasta on tehty lisäksi kuunneltava versio, minkä pituus on 4:36:42 tuntia. Äänikirja on rentouttava konsti kuunnella kirjaa myöskin kun olet bussissa ja se luo lisäksi iltalenkistä kivemman. Kirjan lukee Sampo Kerola. Teos on alunperin julkaistu 2020-07-28 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin loistava konstilueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä missään tapauksessa menet. Äänikirjat kuten myös e-kirjat reissaavat näppärästi mukana puhelimessasi. Tämä tapahtuu suorittamalla 10 - 20e kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan lukemattoman summan kirjoja missä ikänään liikutkaan. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän tyyppinen palvelu kelpo itsellesi, niin kykenet testata valitsemaasi palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.