E-kirja

Lue tai kuuntele

August Strindberg - Satuja maksuttomasti

Kun Klang oli pieni poika, hänelle opetettiin, ettei hänellä kuulu olla omaa tahtoa. Niinpä Klang hautasi haaveensa laulajan urasta ja päätyi viininlaskijaksi isänsä tahdon mukaan. Eräänä päivänä hän kohtaa kuitenkin kauppamatkustajan, joka kiinnittää huomiota Klangin hyviin laulutaitoihin – ja niin Klangin elämä muuttuu.

Osaako Klang kuitenkaan suhtautua yllättävään menestykseen oikein?

"Satuja" on August Strinbergin novellikokoelma, jossa on myös maagisia elementtejä – "Satuja" on kuin aikuisten oma satukirja. August Strindberg (1849–1912) oli ruotsalainen kirjailija, joka työskenteli myös taidemaalarina. Hän on yksi ruotsalaisen kirjallisuushistorian merkittävimpiä kirjailijoita. Strindbergin poliittinen ajatusmaailma oli lähellä sosialismia. Hän oli naimisissa kolme kertaa, joista kerran (1877–1891) suomalaissyntyisen näyttelijä Siri von Essenin kanssa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

August Strindberg

Julkaistu

2020-05-18

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

71 sivua

Tietoa kirjasta Satuja

Satuja on häkellyttävä ja iloinen romaanit, mikä ei takuulla jätä yhtäkään väsyneeksi. August Strindberg toimii kirjan kirjoittajana. Teoksen pituus on 71. Nykypäivänä ei ole onneksi tarve taipua yksin luettavaan versioon, sen sijaan käytettävissä on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja voi olla mukava keino kuunnella kirjaa silloin kun olet liikkeellä ja se saa lisäksi iltalenkistä ainutlaatuisemman. Kirjan rentouttavana lukijana toimii tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-05-18 julkasijan Saga Egmont toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat tuoreen keinon iloita kirjoista. Tämä kaikki toimii vaivattomasti, jos vain omistat kännykän. Sovellukset pyörivät perinteisesti tietyllä kuukausimaksulla, millä kykenet kuuntelemaan rajatomasti useita eri äänikirjoja sekä lukemaan parhaita digitaalisia kirjoja. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen sovellus oikea sinulle, niin voit testata valitsemaasi palvelua 2 viikon ajan.