E-kirja

Lue tai kuuntele

Leslie Kelly, Jennifer LaBrecque - Seikkailuja kesäyössä / Väärä veli - oikea mies maksuttomasti

Seikkailuja kesäyössä

Miehellä oli yllään vain matalalla roikkuvat farkut… eikä mitään muuta! Huh! Mimin polvet melkein pettivät, kun hän näki uuden naapurinsa. Ei, nyt järki käteen! hän moitti itseään. Hän oli juuri luvannut itselleen, että pysyisi kaukana seksikkäistä hurmureista, joista oli pelkästään harmia, ja tapailisi tästä lähtien vain turvallisia, vakaita miehiä, jotka hänen jääräpäinen isänsäkin hyväksyisi. Ja Xander McKinley oli kaikkea muuta kuin turvallinen. Mies oli kuin metsäpalo, jonka intohimon lieskat nielaisivat Mimin hekumalliseen kuumuuteensa…Väärä veli - oikea mies

Kuutamoyönä, naamiaisasussa kaikki on kiihkeämpää. Jopa Olivia Cooperin tasaisenturvallinen poikaystävä muuttuu jännittäväksi rakastajaksi! Paitsi että aamulla totuus paljastuu: Olivia ei olekaan viettänyt yötä sulhasensa kanssa – vaan tämän veljen, raikulipoika Luke Rutledgen!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Leslie Kelly, Jennifer LaBrecque

Julkaistu

2014-06-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

249 sivua

Tietoa kirjasta Seikkailuja kesäyössä / Väärä veli - oikea mies

Seikkailuja kesäyössä / Väärä veli - oikea mies on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän upean kirjan on laatinut Leslie Kelly, Jennifer LaBrecque. Seikkailuja kesäyössä / Väärä veli - oikea mies on pituudeltaan 249 sivua, siis näinollen mainio pituus luettavaksi. Ethän rajoitu vaan digitaaliseen kirjaan, vaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa voit kuunnella justiinsa siellä jossa ikinä kuljet eli se saa matkasta kuin matkasta kiehtovamman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teos on julkaistu 2014-06-01 ja kirjan julkaisijana toimii Harlequin. Käynnistä samantien äänikirjoihin sekä e-kirjoihin tutustuminen niin pääset nautiskelemaan kirjoista todella uudella tavalla. Tämä sujuu mutkattomasti, kunhan ainoastaan omistat kännykän. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Moni ohjelmista tarjoilee niin ikään veloituksettoman kokeilujakson, milloin pystyt ilmaiseksi kokeilla sovellusta ilman maksuja*.