E-kirja

Lue tai kuuntele

Tina Beckett, Charlotte Hawkes - Sensaatio suudelmasta / Leikkii tulella maksuttomasti

Sensaatio suudelmasta

Louis Delaroche on maailmankuulu sekä kirurgin- että viettelytaidoistaan! Hän on antanut pelimiehen maineensa levitä maailmalla, mutta nyt se uhkaa eristää hänet suvun säätiöstä. Louisilla on vain yksi keino palauttaa kunniansa - mennä naimisiin! Ja lämminsydäminen nukutuslääkäri Alex Vardy on täydellinen morsian. Kunnes heidän valesuudelmansa kameroita varten alkavat tuntua sensaatiomaisen aidoilta!

 

 Leikkii tulella

Brasilialaisen favelan kasvattina tohtori Marcos Pinheiro tietää, ettei hän saisi ajatella kollegaansa Maggieta koko ajan. Mutta Maggien puhdas tuli saa hänet elämään uudelleen heidän yhden villin ja vapaan yönsä… Maggie taas on pitänyt sydämensä haudattuna liian kauan – vain suklaasilmä Marcosin sylissä hän tuntee vapautuvansa menneisyytensä demoneista. Riittäisikö Marcosin intohimo karkottamaan varjot lopullisesti?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tina Beckett, Charlotte Hawkes

Julkaistu

2019-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

224 sivua

Tietoa kirjasta Sensaatio suudelmasta / Leikkii tulella

Lue heti jännittävä romaanit Sensaatio suudelmasta / Leikkii tulella, jonka mukana elät suurenmoisia elämyksiä. Tämän kirjan on laatinut Tina Beckett, Charlotte Hawkes. Sensaatio suudelmasta / Leikkii tulella on pituudeltaan 224 sivua, siis erittäin mainio pituus läpi käytäväksi. Luettavan kirjan ohella tarjottavana on mahtava äänikirja, jonka kera vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella justiinsa siellä jossa liikutkaan ja se tekee matkasta kiinnostusta herättävän. Tämän kirjan lukijana on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2019-05-01 julkaisijan Harlequin toimesta. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin tutustuminen ja kyet nautiskelemaan kirjoista hyvin aintlaatuisella keinolla. Äänikirjojen kuunteluun sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin asennat haluamasi ohjelman. Mikäli vaadit mennä todella kirjojen maailmaan, niin sinun tulee pelkästään tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 20e ja sinulla on isokokoinen kokoelma äänikirjoja. Kun yhä epäilet käyttäisitkö tätä ohjelmaa, niin kokeile sitä samantien 2 viikon ajan.