E-kirja

Lue tai kuuntele

Harriet Beecher Stowe - Setä Tuomon tupa maksuttomasti

Setä Tuomon tupa on tarina keski-ikäisestä orjasta Tuomosta, jonka tämän isäntä, kentuckylainen maanviljelijä, aikoo myydä maksaakseen velkansa. Näin Tuomo joutuu eroon vaimostaan ja lapsestaan, kun hänet myydään orjamarkkinoilla ja lähetetään pois. Tuomo matkaa jokilautalla pitkin suurta Mississippi-jokea ja päätyy dramaattisen matkansa päätteeksi pahantahtoisen maanomistajan Simon Legreen palvelukseen. Tuomolle matkasta muodostuu sisäinen, hengellinen matka. Lukukokemuksena tarina on väistämättömän sydäntäsärkevä.

Orjuuden epäinhimilliset julmuudet sekä mustien amerikkalaisten kauhistuttavat olot saivat Harriet Beecher Stowen kirjoittamaan ensimmäisen romaaninsa orjien elämästä 1800-luvun puolivälin Yhdysvalloissa. Kirjasta tuli suurmenestys erityisesti sen vahvan vapauden ja humaaniuden viestin vuoksi. Ilmestymisvuonnaan tarina julkaistiin jatkokertomuksena eräässä sanomalehdessä, minkä jälkeen teosta on painettu yli 300 000 kappaletta. Tultuaan tunnetuksi Pohjois-Amerikassa ja Iso-Britanniassa tarina on myöhemmin tavoittanut miljoonia ihmisiä ympäri maailman. Teoksen on nähty olleen merkittävä tekijä myös taistelussa orjuuden poistamiseksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Harriet Beecher Stowe

Julkaistu

2018-10-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

75 sivua

Tietoa kirjasta Setä Tuomon tupa

Mieleenpainuva Setä Tuomon tupa on suurenmoinen romaanit, mitä kuunnellessa aika katoaa tykkänään. Teoksen loi Harriet Beecher Stowe. Tämä GENRE on sivumäärältään 75 sivua, näin ollen nautintoa piisaa runsaasti illaksi. Tässä tapauksessa ei ole pakko taipua yksin luettavaan versioon, lisänä saatavissa on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Tämä kirja ei estä nauttimaan kirjasta vain siihen aikaan kun kykenet lukemaan, sitä vastoin onnistut nyt nauttia kirjasta silloin kun tahdot esimerkiksi ratikassa. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Saga Egmont 2018-10-22. E- ja äänikirjat esittävät vetoavan tilaisuuden iloita kiinnostavista kirjoista matkustaessa ja kotona. Se koko homma onnistuu mutkattomasti, jos omistat kännykän. Se kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 15e kuukausimaksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä kuunaan kuljet. Useat palveluista tarjoaa kanssa ilmaisen ilmaisjakson, tähän tapaan voit vapaasti testata palvelua ilman euroakaan*.